Manyetik Enkoder için Mıknatıs

rms

Üye
Arkadaşlar merhaba,
Manyetik enkoderler (AS5048 vs.) için Türkiye içinde mıknatıs satan yer var mıdır? Sanırım "diametrically magnetized magnet" diye geçiyor. Aliexpresste vs bu şekilde buldum ama 10 mıknatıs için de 2 hafta beklemek istemiyorum.

Hiç alışveriş yapmadım ama aşağıdaki site oldukça iddialı. Ben de merak ediyorum, bir ara gidip bir şeyler almak istiyorum.

Hiç alışveriş yapmadım ama aşağıdaki site oldukça iddialı. Ben de merak ediyorum, bir ara gidip bir şeyler almak istiyorum.

Güzel siteye benziyor bugün bir mail attım maalesef yokmuş ellerinde. Bulunmaz nimet sanki çok fazla satan yer bulamadım, neyse ben de aliexpressten siparişi verdim. Sağ olun yine de.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,278
Üyeler
3,287
Son üye
Leon74

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back