Mikroişlemciler ve mikrodenetleyiciler ile ilgili iki ayrı kaynak. İçeriğinide CPU ler ve MCU lar ile ilgili temel bilgiler vardır, yeni başlayanlar için faydalı bir kaynak.
Megep Elektrik/Elektronik Teknolojsi bölümü altında Mikrodenetleyiciler ders kitapları çok daha güzel anlatım yapmış hemde 4 kitaptan oluşuyor analog-dijital işlemler nası programlanacağı ve Mikroişlemci, Mikrodenetleyicileri çok daha güzel anlatıyor
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?