İstanbulda tahtakalede bir pasajda mercek satan biri wardı ama benim aradığım mercek yoktu.Kolay gelsin arkadaşlar,
Yapmayı çok istediğim bir iş var.
Çeşitli ebatlarda mercek ile teleskop ve mikroskop yapmak istiyorum.Ama çevremde sadece gözlükçüler mercek satıyor.Acaba camdan mercekleri nerden tedarik ederim?
istanbulda satan var mı?
bilince atarsınızİstanbulda tahtakalede bir pasajda mercek satan biri wardı ama benim aradığım mercek yoktu.
Cep Telefonu malzemeleri satan bir pasajdı ismini şu an bilemiyorum.
kabası alınmış bir merceği bile bulamıyorum.Bahsi geçen aletler için sıradan mercekler yeterli gelmez. Kusursuz olmaları gerekir. Fotoğraf makinesi lenslerini araştır. Her bir mercek kaç aşamadan geçiyor.![]()
hocam iş mühendis olup işi yapacak aleti tasarlamakl bitmiyor, gümrükten ürün geçmeyeceği için makineyi de yapamayacaksınız maalesefkabası alınmış bir merceği bile bulamıyorum.
Mühendisim incesini alacak bir makine yapabilirim.
Gözlükçülerden neden almıyorsunuz? pahalı olduğu için mi?Kolay gelsin arkadaşlar,
Yapmayı çok istediğim bir iş var.
Çeşitli ebatlarda mercek ile teleskop ve mikroskop yapmak istiyorum.Ama çevremde sadece gözlükçüler mercek satıyor.Acaba camdan mercekleri nerden tedarik ederim?
istanbulda satan var mı?