İzole eden her komponent ile duygusal bağım var.Ahmet bey optolari çok seviyor bana da SSR önermişti
Bunun özünde kararsız çalışan devreleri sevmemek yatiyor olmalıİzole eden her komponent ile duygusal bağım var.
BC transistör çapında birşey kullancaksam kesinlikle BC serisi kullanmam PC opto gelir yerine..
Hız lazımsa 6N ailesinden birisi.
Opto kullanarak çok saç baş yolduğum oldu ama seviyorum güvende hissetiriyor.Bunun özünde kararsız çalışan devreleri sevmemek yatiyor olmalı
Tamam bunu kullanırım. Kutuda yatacağına iş görsün.Bu MOSFET de soğutucusuz çalışır. Ama gene opto veya BC serisi transistör ile sürmen lazım çünkü bunun da eşik voltajı 4.5 V olarak verilmiş.
nası 6 tl bir dakika.Tamam bunu kullanırım. Kutuda yatacağına iş görsün.
Optoyla kullanayım da ahmetinde gönlü olsun
(Gerçi opto 6tl, bc 1-2TL)
Opto kullanarak çok saç baş yolduğum oldu ama seviyorum güvende hissetiriyor.
Genel olarak izolasyon seviyorum.
Karşı taraf ile beslemeni birleştirmene gerek yok, karşı taraftaki top patlamaları, kulakla bile duyulabilen parazitlerden uzaktasın.
Kısa devre gibi durumlar umrunda değil kontrol devren keyifle led akımı kontrol etmeye devam ediyor.
Sabaha kadar yazarım böyle artılarını.
Evet 1.98 TL imiş:PC817 1.5-2 tl arasında.
Beni tanıdğınız günden itibaren elektroniğe bakış açımı biliyorsunuz abi.Paranoyak olmanın da bir sürü artıları var. Ben program yazarken öyleyim. Ekip olarak kod incelemesi yaparız, herkesin tamam dediği kodda beni gıcık eden 5 tane potansiyel problem olur ve onları düzeltmezsem rahat edemem. Ama böyle olunca daha müşteriler herhangi bir bug gözlemlemediği halde ben birkaç tane bug bulmuş oluyorum ve onların çözümünü bulmaya çalışıyor oluyorum.
3 ampere yakın geçecek üstünden3v minyon röle kullansan bu kadar uğraştırmazdı
Ben bu gün 123 e 6₺ verdimnası 6 tl bir dakika.
PC817 1.5-2 tl arasında.
ben her malzeme almaya gititğimde, her sipariş verdiğimde torbadan çeker gibi opto alıyourm ne olur ne olmaz lazım olur her an
PC'ler BC'lerin izole halidir.Ben bu gün 123 e 6₺ verdim
10A i var az önce baktım3 ampere yakın geçecek üstünden
Eyvaaah! bobin var onda, açılır kapanır EMK'dan bizim eli kulağında modülün alır canını.10A i var az önce baktım
Ne kadar az devre elemanı o kadar az arıza.
3V Minyon Spot Röle - SRD-03VDC-SL-C Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
3V Minyon Spot Röle - SRD-03VDC-SL-C ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile 3V Huike / Qianji Röle kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.www.direnc.net
Olabilirdi aslında. Bende rölelerin tik sesine hastayım. Işık her yanıp söndüğünde tik yapardı ama her şeyi dokunmatik butona gömeceğim için mümkün olduğunca ince olmasını istiyorum. Bu röle biraz kalın kaçar.10A i var az önce baktım
Ne kadar az devre elemanı o kadar az arıza.
3V Minyon Spot Röle - SRD-03VDC-SL-C Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
3V Minyon Spot Röle - SRD-03VDC-SL-C ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile 3V Huike / Qianji Röle kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.www.direnc.net
Evet Sık anahtarlarma varsa uygun olmaz zaten.Olabilirdi aslında. Bende rölelerin tik sesine hastayım. Işık her yanıp söndüğünde tik yapardı ama her şeyi dokunmatik butona gömeceğim için mümkün olduğunca ince olmasını istiyorum. Bu röle biraz kalın kaçar.