Teşekkür ederimGömülü postlarına @taydin abi ile etkiletlenmek artık çırağı olabilecek seviyede olduğumu gösterir.
Gömülü heves işidir hevesin varsa YouTube Google Udemy Forumlar bissürü kaynağın var şu kursu al ben diyemem çünkü anlatımı bana çok güzel gelen sana saçmalıyor olabilir.
YouTube de temel c/c++ dersleri olarak arat sıra sıra ilk videoları izle anlatımı hoşuna gidenin serisini izlersin
Peki udemydeki elektrik kursları nasilGömülü postlarına @taydin abi ile etkiletlenmek artık çırağı olabilecek seviyede olduğumu gösterir.
Gömülü heves işidir hevesin varsa YouTube Google Udemy Forumlar bissürü kaynağın var şu kursu al ben diyemem çünkü anlatımı bana çok güzel gelen sana saçmalıyor olabilir.
YouTube de temel c/c++ dersleri olarak arat sıra sıra ilk videoları izle anlatımı hoşuna gidenin serisini izlersin
Hocam mesela bir termonetre uygulaması nasıl olurDeğişik projeler araştır ve yapmak isteyeceğin projeler buraya bir liste olarak koy. Seçimi yapalım. Komponent veya başka malzeme ihtiyacın olursa ve maddi imkanın da elverişli değilse, forumda destek olacak çok sayıda üye var.
Ya da termometre dışında başka şeyler varmıDeğişik projeler araştır ve yapmak isteyeceğin projeler buraya bir liste olarak koy. Seçimi yapalım. Komponent veya başka malzeme ihtiyacın olursa ve maddi imkanın da elverişli değilse, forumda destek olacak çok sayıda üye var.
Hocam kusura bakmayın ama dediklerinizi anlamadım nereden bulabilirimher telden çalacak projeler genelde üstüne katıyor.
mesela delay kullanmanda 4 tane hcsr04'ü okumaya çalış sonra bunu bir araç şasesine entegre edip aracın sağ sol ön arkasını görup otomatik park etme projesi yapabilirsin.
basit ve oyuncak gibi dursada güzel kontrol alogritmaları oluşturmanı sağlar bu proje ve aracın elektroniğini'de topladığın işin elektronik bilginede katkısı olur.
Bunu nasıl yapabilirimUSB bazlı bir ses kartı yap. 44.1 kHz çalma ve kaydetme, volüm ayarı ve mute desteklesin.
Bunu nasıl yapabilirim
Mesela stm32 nedir nasil kodlanr
Teşekkür ederim peki sizin bana onerebileceginiz basit projeler var mı şu projeyi yaparsan bir şeyler kaparsın dediginizBunlar sorulabilecek en kötü soru şekli. Senin tam olarak teknik bilgi seviyene bağlı olarak, buna verilecek cevap ya kitaplar dolusu bilgi, ya bir defter dolusu bilgi, veya küçük bir not defteri dolusu bilgi. Her halukarda EN AZ saatlerce uğraşılarak cevap verilebilir ancak. O kadar uğraştıktan sonra da sen yazılanları anlamazsan o kadar çaba boşa gider. Kimse böyle sorulara cevap yazmaz. Her zaman spesifik, birkaç paragrafta cevap verilecek soru sorman lazım.
Şu anki bilginle bunların hiç birisini yapamazsın. Basit projelerle başlaman lazım. Ne kadar basit olduğuna sen karar vereceksin, kendi bilgi seviyene göre.
Hocam mesela bir termonetre uygulaması nasıl olur
Teşekkür ederim bu projeyi yapmaya çalışacağım birde bunu yaparken hiç olmayan elektrik bilgisi ogrenebilir miyimTermometre güzel bir proje olur. Bilgi seviyene göre çok basit de yapabilirsin, ileri seviye de yapabilirsin. Mesela basiti nasıl olur? Sıcaklık sensöründen okuma yapacak ve 7 segment display'lere yazacak. İlk başta hazır 7 segment sürücü kullanırsın. Sonraki aşamada böyle hazır kart değil de kendin sürersin display leri.
24850 eklentisine bakMAX7219 8 Dijit 7-Segment Display Modül Uygun Fiyatıyla Satın Al - bbcelektronik.com
MAX7219 8 Dijit 7-Segment Display Modül en uygun fiyatlarla BBC Elektronik de WhatsApp 0534 363 53 30, +90 0212 320 90 26 E-mail.info@bbcelektronik.com. Şimdi sipariş verin.bbcelektronik.com
Teşekkür ederim bu projeyi yapmaya çalışacağım birde bunu yaparken hiç olmayan elektrik bilgisi ogrenebilir miyim
Peki hangi projeleri yaparak bu bilgi ve deneyimi kazanabilirimgömülü ile çalışacaksan benim nezlimde orta seviye dijital elektronik bilgisi şart!
bence masa saati ile başla en güzel o olur.Peki hangi projeleri yaparak bu bilgi ve deneyimi kazanabilirim