Merhaba arkadaşlar bir cnc router yapmaya başlıyacağım ;
Kart olarak mach3 düşündüm 3 eksenli olacak zaten ilk projem olacağı için pek bi pahalı istemiyorum kart olarak
bunu düşündüm zaten 3 eksen olacak
Soruma gelecek olursak motor için bütçem var sıkıntı değil ben yapmışken güçlüsünü alma taraftarıyım zaten 1 kere para vereceğiz bunun için nema23 düşündüm ama çoğu kişi nema17 kullanmış sizce ne yapmalıyım öneriniz nedir?
Motor sürücü olarak TB6600 düşündüm;
Sizce ne yapayım nema17 mi , nema23 mü ?
(Fiyatlar ve siteler temsilidir ürünler karaköy , perpa gibi yerlerden alınacaktır)
Kart olarak mach3 düşündüm 3 eksenli olacak zaten ilk projem olacağı için pek bi pahalı istemiyorum kart olarak
4 Eksen Usb CNC Kontrol Kartı (MACH3 Uyumlu) Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
4 Eksen Usb CNC Kontrol Kartı (MACH3 Uyumlu) ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Sürücü ve Kontrol Kartları kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.
www.direnc.net
Soruma gelecek olursak motor için bütçem var sıkıntı değil ben yapmışken güçlüsünü alma taraftarıyım zaten 1 kere para vereceğiz bunun için nema23 düşündüm ama çoğu kişi nema17 kullanmış sizce ne yapmalıyım öneriniz nedir?
Motor sürücü olarak TB6600 düşündüm;
TB6600 4A Step Motor Sürücü ve Kontrol Kartı Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
TB6600 4A Step Motor Sürücü ve Kontrol Kartı ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Sürücü ve Kontrol Kartları kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.
www.direnc.net
(Fiyatlar ve siteler temsilidir ürünler karaköy , perpa gibi yerlerden alınacaktır)