Silikonun isi iletkenliginin cok iyi olduğunu dusunmuyorum.
Silikon yerine epoksi kullaniminin isi iletkenligi acisindan daha iyi olacağını dusunuyorum.
O zaman epoksi ile de deneyelim.
Silikonun isi iletkenliginin cok iyi olduğunu dusunmuyorum.
Silikon yerine epoksi kullaniminin isi iletkenligi acisindan daha iyi olacağını dusunuyorum.
Şimdi ben 44 µm olarak ısmarladım. Bir de neredeyse aynı fiyata 15 µm toz vardı. Keşke deneme amaçlı ikisini de alsaydım. Acaba bizim uygulama için hangisi daha iyi sonuç verirdi? Bana 15 µm daha iyi olurdu gibime geliyor ama ...
Abi sen bana iban gönder. Tozum kenarda kalsın. 3d aldığımız baskılar ile beraber gönderirsin. İkikere kargo parası olmasın.Evet sürat kargodan mesaj geldi. Yarın paket gelecek diyor. Toz isteyenler adreslerini özelden göndersin (sanki bonsai satıyorum gibi oldu )
Baştaki listede olmayanlar da gönderebilir, ona göre paylaşırız.
Tozu tane ile bolsek ya hak gecmesin.
Abi sen bana iban gönder. Tozum kenarda kalsın. 3d aldığımız baskılar ile beraber gönderirsin. İkikere kargo parası olmasın.
Aluminyum tozun solunması alzaymır yapar. dikkatli olun.
Bende de 3M 6200 Gaz Maskesi + ABE1 Filtre kombinasyonu var. Ama sırf meraktan soruyorum; bir fırtta bir şey olmaz mı yoksa o kadar bile olsa solumak doğrudan alzheimer olmasa bile başka bir zarar verir mi?
Not: Pek tabii doz fark eder hatta hiç teneffüs etmesek daha iyi ama benim merak ettiğim, gelen paketi bir kaba açık havada transfer ederken de zarar görür müyüz?
Aynen, benim emektar aşağıdaki resimde görünen. Ben zaten ahşap zımpara, boya filan yaparken bile takıyorum, bununla uğraşırken mutlaka takacağım. Merakım, yanımızda o an maske olmasa filan ne olur? Tehlikeliyse canımızdan kıymetli değil, hiç uğraşmamalı.Ama koruma maskesi olduğuna göre takacağım ve işi garantiye almış olacağım.
Payıma düşen 47 TL'yi gönderdim, 1 saate ulaşmaz ise haberdar edersin.Toz geldi. Ama kargolama işini haftaya yapacağım arkadaşlar. Biraz yoğunum bu sıralar.
Fiyat 188 ₺ ve son duruma göre 4'e bölüyoruz. Adresleri özelden gönderin haftaya yola çıkarayım.