Tozları ayırdıktan sonra yattıysan onun başka bir telaffuzu var abi. Yattım diyerek hafifletemezsin.Valla bir yatmışım ancak uyandım
Tozları ayırdıktan sonra yattıysan onun başka bir telaffuzu var abi. Yattım diyerek hafifletemezsin.Valla bir yatmışım ancak uyandım
Sen dene bişey olmazsa haber et.Benim toz geldi. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Ben şimdi bunu ölmeden önce bir ara denerim
Serkan abi bakırı 0-50 mikron seviyesine nasıl getirebilirz acaba?Ben alüminyum tozundan korktum. Bu kadar zararlı.
Bakır tozu olsa nasıl olur. Birde toz kullanırken öyle mikron seviyesinde olmasına gerek varmı? Biraz ince talaş olsada olur düşüncesindeyim. Bakırda iyi bir ısıl iletkendir. İlla alüminyum olmasına gerek görmüyorum. Yapıştırıcı ile arada ısı iletkenliği iyi olan bir malzeme olması yeterli diye düşünüyorum. Sadece bakır biraz daha pahalı olur.
Benim arabamın cam rezistansının bağlantı noktası tamamen koptu, 2~3cm2 kadar yüzeyi iletken hale getirip soketi monte etmem gerekiyor. Bunun için tamara elektronik firmasında satılan iletken bakır boya için de fiyat istedim. Konuyla ilişkili olarak alüminyum tozu ile yaptığınız yapıştırıcının elektriksel direncini hiç ölçme şansı buldunuz mu? Bunu merak ettim. Elinizde hazırda var ise bir direnç ölçümü yapabilir misiniz? Düşük değer alınacağını zannetmesem de merak ettim.
Tamara Electronics Corporate • Nano Bakır Boya
Tamara is an electronics design company with expertise in a broad range of electronics applications. We help our customers bring their products to market more rapidly and cost-effectively than they could otherwise.tamara.com.tr
Sabah e-posta yolladım henüz cevap gelmedi.