Osiloskop Önerisi

aren01

Üye
Katılım
27 Kasım 2023
Mesajlar
74
Selamlar ortalama bir elektronik atölyem var osiloskop ile ne yapacağımı bilmiyorum ama çok hevesliyim işime yararmı onu bile bilmiyorum yaptığım işler genelde arduino tabanlı projeler ı2c sinyalleri nasıl gibi sorular var kafamda 5bin tl bütçem var sizce nasıl bir şey alabilirim yada bana gereklimi osiloskop
şöyle birşey buldum sizce nasıl yeterlimi ?
 
Son düzenleme:
Bu çok sık soruluyor. Çeşitli farklı fikirler var. Forumda arama yapıp ilgili konuları inceleyebilirsin. Aynı şeyler tekrarlanmamış olur.
Bence bunu alma. Alacağın zaman en az iki kanallı bir alet al.
I2c vb. İçin logic analizör daha faydalı ve ekonomik olur. Osiloskop daha çok analog sinyaller için kullanılıyor. İlgili konuları okuyunca da daha iyi fikrin olur.
 

Forum istatistikleri

Konular
5,880
Mesajlar
100,219
Üyeler
2,490
Son üye
ozavn

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top