Antistatik masa kaplama örtüsü, istenilen uzunlukta sipariş edilebiliyor. Çıtçıt takılabiliyor. Kalınlığı 2mm. Biz 5 yılda bir değiştiriyoruz.Masanın üzerindeki yeşil kaplamanın cinsi ve kalınlığı nedir?
Antistatik masa kaplama örtüsü, istenilen uzunlukta sipariş edilebiliyor. Çıtçıt takılabiliyor. Kalınlığı 2mm. Biz 5 yılda bir değiştiriyoruz.Masanın üzerindeki yeşil kaplamanın cinsi ve kalınlığı nedir?
Hangi model bu, nereden aldınız, memnun musunuz?Antistatik masa kaplama örtüsü, istenilen uzunlukta sipariş edilebiliyor. Çıtçıt takılabiliyor. Kalınlığı 2mm. Biz 5 yılda bir değiştiriyoruz.
şu reklam sanırım? arkadaş yeni üye olmuş ve mesaj sayısı 3Size katılıyorum, biz de herşeyi TDS Mühendislikten alıyoruz. Çünkü en uygun fiyat onlarda. Bir de eskisini alıp yenisini veriyorlar.
Siglent SDS1104X-E almayı düşünüyorum en uygun fiyata nereden bulabilirim?
Olmayabilir de. Belki gerçekten öyle düşünen bir müşteridir. Belki zamanla satıcı ile ahbaplık oluşmuş bir müşteridir. Çok da önemli değil. Ben bu tür uç cevaplara çok anlam yüklemezdim.şu reklam sanırım? arkadaş yeni üye olmuş ve mesaj sayısı 3
teşekkür ederim. sinop'tan selamlarBundan bende var. Güzel cihaz. Kırılabiliyor. 100 Mhz hatta 250 MHze adar yükselebiliyor. Android işletim sistemli. Birden fazla ekran özelliği çok güzel. Tavsiye ederim.
Ancak Bangood / Aliexpress gibi sitelerden alırsanız Türkiye'ye girerken gümrükte sıkıntı ihtimali hayli yüksek. Ben bir aarkadaşıma yurtdışından getirtmiştim.
İstanbul'daysanız ofisi ziyaret edip kahve içerken detaylı incleyebilirsiniz.
100 mhz modelide var.
Oscilloscope numérique DHO814 100MHz 12 bits haute résolution, échantillonnage en temps réel de 1,25 GSa/s, kit 4 voies, traitement avancé du signal, écran tactile UltraHD, matériel de laboratoire convivial et pratique
Only 466,72€, buy best dho814 digital oscilloscope 100mhz 12-bit high resolution 1.25 gsa/s real time sampling 4 channel kit advanced signal processing ultrahd touch screen user-friendly practical lab equipment sale online store at wholesale price.www.banggood.com