"Ne kadar anlatırsan anlat, karşındakinin anladığı kadardır anlattıkların" felsefesinden yola çıkarsak hiç bir şeyin 100% öğrenme garantisi yoktur. Burada bana verilen bilgiler eşşeğe verilse alim olmuştu şimdiye. Ama bak ben yerimde sayıyorum.

Onun sana verdiği garantinin bir önemi yok. Önemli olan sen kendine garanti veriyor musun?
İnsanın kendine yatırım yapıyorsa bütçesisnin el verdiği kapsamda miktarın önemi yoktur bence. Ben bu işi gördüm mü kaparım diyorsan verebilirsin o parayı. Ama kendinle igili tereddütlerin varsa önce youtube daki temel elektronik kanallarını biraz izle. direnç nedir, kapasitör nedir vs. (Tabi bunları bilmiyorsan)
Öte yandan 250bin TL güzel para. 25 kişilik sınıf, 2 ay kurs. Yani 2 ayda bir 6.250.000TL Tamam bilgi güçtür de kazanç ile orantılı değil. Bir sınıfta 2 ay konuşacaksın sonra sınıf kirası ile yemek, içimek vs. çık 6 milyon temiz kalır herhalde. Hadi vergide çık 4.800.000 bin. 2 ayda bir yerine göre 2-3 tane daire alırsın.
Ben böyle 1 sene çalışsam ömrümün kalanını kira gelirleri ile geçiririm her halde.