Tozu ne yaptık acaba. Ben kendisini görmeyeli 2 yıl olmuştur.Timur abi bir ara alüminyum tozu almıştınız acaba bu tozu az bir epoksi yada bir yapıştırıcı ile karıştırıp iletkenlik durumunu deneyebilir misin abi.
Karısın yaparken yapıştırıcı ile toz oranında toza doymuş bir yapıştırıcı ile denemek iletkenligi arttırabilir.
Timur abi bir ara alüminyum tozu almıştınız acaba bu tozu az bir epoksi yada bir yapıştırıcı ile karıştırıp iletkenlik durumunu deneyebilir misin abi.
Karısın yaparken yapıştırıcı ile toz oranında toza doymuş bir yapıştırıcı ile denemek iletkenligi arttırabilir.
Tozu ne yaptık acaba. Ben kendisini görmeyeli 2 yıl olmuştur.
Alpha İletken Karbon Boya 3 gr 50r Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Alpha Iletken Karbon Boya, 3gr/50r yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şöyle birşey'de buldum ama fiyatına göre sanırım gereksiz kaçıyor.
Timur abi bir ara alüminyum tozu almıştınız acaba bu tozu az bir epoksi yada bir yapıştırıcı ile karıştırıp iletkenlik durumunu deneyebilir misin abi.
Keychrone K6 Q68 laptopu almadan önce uzun süre bu klavyeyi kullandım basış hissiyatı vs. çok güzeldi laptopa ek bütçe olsun diye satmıştım şuan fiyatı felaket uçmuş değişecek olursan göz önünde bulundur abi.Benim aldığım kalemin fiyatı bunun üç katı. On katı da olsa alırım ben, bu klavyeyi çok seviyorum, böyle klavye yok artık. Yeni klavyeler çok boktan. Bir sürü oyuncak buton, lamba, potansiyometre, LCD display cart curt.
18596 eklentisine bak
Keychrone K6 Q68 laptopu almadan önce uzun süre bu klavyeyi kullandım basış hissiyatı vs. çok güzeldi laptopa ek bütçe olsun diye satmıştım şuan fiyatı felaket uçmuş değişecek olursan göz önünde bulundur abi.
Ben çinden almıştım o zaman 110 liraya.Var mı bu klavye Türkiye piyasasında?
Ben 15 sene önce bunlardan 10 tane almıştım, eskiye eskiye şu anda son iki klavyeyi kullanıyorum.
Eski klavyelerin o şıkırtı sesi çok hoşuma gidiyor yenilerde yok o.