pire için yorgan yakılmaz

nt

Emekli
Katılım
21 Nisan 2023
Mesajlar
1,215
github üzerinden projeyi size aktardım

adamın bana k****ne yazması sorun olmuyor benim sorun oluyor

herkese herşey içn çok teşşekkür ederim
 
Son düzenleme:
Senin şahsına hakaret içeren bir mesaj görmedim ben. Eğer gözden kaçmış ise göster onu da sileceğim. Ama senin yazığın mesajlarda hakaret olduğu açık. Birisine feyk (sahte) demeyi veya mikrop demeyi başka nasıl değerlendireceğiz?
 
yeni konuyu kaçırdım ancak bahsettiğiniz eski konuda sahsınıza karşı veya herhangi bir şahısa karşı yazılmış bir şey yoktu başka bir forumdan başka bir kullanıcının yazdığı anonim bir lafın alıntısı vardı sadece
benim görebildiğim kadarı ile sizinle tek bağlantısı forumu okuyor olmanızdı yanlışım varsa düzeltin lütfen
o alıntıyı yapması doğrudur yanlıştır o konu başka ama herhangi bir forum üyesine karşı yazılmadığı için alınacak bir aksiyon yok bence
 
özürdilerim haklısınız ben insanların kurnazca laf sokmalarını kaldıramadım kusuruma bakmayın hesap kalsın pyton hakkında insanlar bilgi sahibi olsunlar

herşey iin hepinize ayrıca teşekkür ederim hakkınızı helal edin
dediğim gibi yeni konuyu kaçırdım ancak forumlarda birbiriyle anlaşamayan üyeler hep olur bunun çözümü birbirinize sataşmamak yok saymak (yada teknik anlamda sataşmak ki bu biz diğer forum uyeleri için epey bilgilendirici sonuçlar doğurabiliyor :katil2: ) ki sizin alanlarınız tamamen farklı alanlar yani bunu kolaylıkla başarabilirsiniz

ayrıca tartıştığınız kişinin forum geçmişi epey eski ve birçok fanı var ben de dahil :katil1:

benim şahsi gözlemim bir alıntıya aşırı tepki verdiğiniz ve tek taraflı olarak sataştığınız bu durumda tartışmalar -laf sokmalar kaçınılmaz gözüküyor dediğim gibi en iyisi yok saymak veya kişisel olarak sataşmamak

Sizin varlığınız foruma başka bir branş ve canlılık katıyor gitmekten vazgeçmeniz dileğiyle ...
 
Konu ne bilmiyorum yalnız kadın arkadaşlarımız bu forumlarda olmalı mutlaka.

Yoksa burası asker koğuşu gibi olur. Erkeklerin bulunduğu ortama medeniyet getiren kadınlardır her zaman.
 
Diğer konuda(şu çift üyelik mevzusu konuşulan) doğrudan kimse suçlanmadığı ve tamamen varsayımsal yaklaşıldığı için bir şey demek istememiştim ancak birinin birden fazla hesabı olması sizi neden rahatsız ediyor? Bu hesapları kullanarak size zarar mı veriyor? Nerden biliyorsunuz o kişinin yan hesapları olduğunu? Bence @Mikro Step e bazı konularda haksızlık ediliyor, bu kadar videosu çekilince bende biraz baktım, adam senelerdir paylaşım yapmış, belli ki birilerine yardım etmiş bir şeylerin nasıl yapılabileceğini göstermek istemiş. Bazı konularda anlaşamıyor oluşunuz doğrudan kötü kişi yapmaz, belki de bir sakin olup öyle hareket etmek lazım, fevri çıkışlar kimseye fayda sağlamaz.
 
Tam ben yazarken @clc yazmış. Bencede son derece lüzümsuz bir uğraş ama bir kişinin birden fazla hesabın olmasının kime ne zararı var anlamadım?

Bir kişinin üye adı seçilip, açılan pencerede "Yok say" butunu kullanılırsa, o kişinin yazdıklarından haberdar olmazsın. Ben inançları aşağılamak dışında hiçbir kelimeyi üzerime almıyorum. Eğer kullandığı örnekler çok rahatsız ediyorsa "Yok say" butonunu kullanman yeterli.

Mesela Youtube'da da birçok programda alenen ağır küfürler ediliyor, ben aynı şekilde "bu kanalı önerme" butonunu kullanıyorum. Youtuba'ı terketmedim, sanıyorum sende aynısını yapıyorsundur.

1703536964061.png


Son olarak da başka hiçbir forumda vakit harcamadığımdan olayların kronolojik gelişimini bilmiyorum. Buradaki paylaşımlara istinaden @Mikro Step 'in paylaşımlarının faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu mesnetle hepimizin şahsi görüşlerinin örtüşmeni beklemek anlamlı değil. Burada akşam oturup rakı içmiyoruz yada yatsı namazını beraber kılmıyoruz...
 
İnsanlar karşılıklı oturup konuşurlarken dâhi yanlış anlaşılmalar oluyor. Kaldı ki forum ortamına kimin hangi psikolojide olduğunu tam bilemeyiz ayrıca muhatabımızın mimikleri göremediğimizden yazılan yazıların yanlış anlaşılması gayet kolay oluyor. Lafı fazla uzatmadan tüm üyelere konulara duygusal yaklaşmamamızı, hep birlikte milletimizin faydasına olacak tartışmaların içinde olmamızı tavsiye ve rica ediyorum. Zaten hemen hepimiz gergin ve üzgünüz bu tür ayrıştırıcı yazılara hiç gerek yok. Asgari müşterekte buluşalım efendim...
 
Forum üyeleri arasında anlaşmazlıklar olabilir. Bu doğaldır.
Picproje forumda @Mikro Step ile @CLR, @FxDev, @Jokeras gibi birçok üyenin tartıştığını, hatta tatlı tatlı didiştiğini gördüm. Aralarındaki muhabbet yada yazım seviyeleri onları ilgilendirir. Beni bağlamaz ama satır aralarına bakınca onlardan değerli bilgiler öğrendim diyebilirim.

@nt sizden de python ve yapay zeka alanında öğreneceğim birçok nokta var. Kendini yetiştirmiş her üye bu forumun zenginliği. Bu yüzden bırakmanız bence de çok doğru olmaz.

Picproje forumu için bir üye (@CLR, @Gevv, @Salim Güllüce, @fmy, @Mehmet ve adını sayamadığım bir avuç üye dışında ) gidiyorum yazsa çok üzülmem. Çünkü çok kalabalık bir topluluk ve bazı "ti"ye almayı seven tipler yüzünden arada küsüp ayrılanlar oluyor. Ama burdaki ortam daha samimi. Katıldığım günden beri bu forumu daha çok seviyorum. Çünkü daha samimi bir ortam var. Umarım kalırsın.
 
Son düzenleme:
picproje de bilgili üyeler var, ben de aktif idim orada geçmişte. Mesaj sansürleme nedeniyle yazmayı bıraktım. Ama neticede ülkede teknik bilginin gelişmesi ve gençlerin hobi çalışmalarına teşviki anlamında ülkeye hizmet ediyorlar. Önemli olan bu. Umarım daha fazla forum olur Türkiye'de ve daha fazla insan forumlardan yararlanır.

Diğer üyelerle dost, arkadaş olmak zorunda değiliz. Yaşı büyük üyelerin, medeni davranışın ötesinde gençlerden saygı, hürmet beklememeleri gerekir. Gençlerin de yapılan eleştirileri, sert eleştiriler de olsa sorun etmemeleri gerekir diye düşünüyorum. Hiç kimse başka birisinin düşüncesini, fikrini değiştiremez. Aynı şekilde hiç kimse, diğerini medeni davranış konusunda eğitemez. Burada önemli olan, forumdan bir yarar elde ediyor musun, etmiyor musun. Eğer forumdan teknik bir yarar elde ediyorsan, forumda kalmaya devam edersin. Teknik bir yarar elde edemiyorsan o forumu takip etmenin bir anlamı kalmamış demektir.
 
Ben de gittiğine üzüldüm foruma değişik bir hava katıyordu , ortada ciddiye alınacak bir olay da yok ama neyse.

 
  • Beğen
Reactions: nt
neyse hepiniz Allaha emanet olun

basit bir hesap @Mikro Step 60 olsa ortalama 75 desek 15 seneye dönerim :)
 
Son düzenleme:
insanların bilgilerinden faydalanmak yerine kişilikleriyle uğraşmak bana çok manasız geliyor. eleştirdiğin kişinin bir sürü faydalı paylaşımı var, youtubeda güzel anlatımları var. bir noktada düşünceler uymayabilir. bana da uymayan insanlar oluyor bir noktaya kadar görmezden geliyorum. rahatsız oluyorsam engeller geçerim. eleştirmeye veya diyaloğa girmeye ne gerek var.
 
ohoo "hakkımda" neler yazılmış kimse de haber vermiyor :)
hem başkasıyla karıştırıp hem saldırmak da pek güzelmiş.
başka bir forumda (donanımhaber) 15 senedir kullandığım kullanıcı adını burada da kullanabileyim müsaade buyurursanız...
ben kimseye boşu boşuna feyk demedim o arkadaş overlokcu çaycı falan gibi hesablar açtı
yaşı itibari ile izlediği yayıncıların yayınlarında yardımcı olan kişilerin hesap isimleridir bunlar
sadece açılan hesapları takip ettim
havada kalmasın söylediklerim izmir'de tedaş fatura kesiyor

27906 eklentisine bak27907 eklentisine bak
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
5,878
Mesajlar
100,192
Üyeler
2,488
Son üye
ilter

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top