Dizgi için bana gönderebilirsinizBugün Seri No kazımasını da tamamladık.
Artık Dizgiye hazır.
37728 eklentisine bak37730 eklentisine bak
37729 eklentisine bak
Dizgi için bana gönderebilirsinizBugün Seri No kazımasını da tamamladık.
Artık Dizgiye hazır.
37728 eklentisine bak37730 eklentisine bak
37729 eklentisine bak
Her kart için ayrı seri no kazınıyor. Etiketle, kalemle uğraşılmıyor. Tam profesyonel iş. Çipin hafızasına gömülecek seri no da o kadar etkili değil. Çip yanıyor seri no gidiyor. Galiba en iyisi bu. Tebrikler.Bugün Seri No kazımasını da tamamladık.
Artık Dizgiye hazır.
3 kişilik bir ekibim war sana gönderirsem boş boş yatarlarDizgi için bana gönderebilirsiniz
Tamamen Home Made 5Watt Mavi@Dede üstadım serino kazımak için kullandığınız lazer hakkında bilgi verebilirmisiniz.
lazer yeşil maskeyi mi kazıyor ?
üzerindeki spindle nedir ? lazer kazıma işinden çok daha dayanıklı bir şaseye benziyor.3 kişilik bir ekibim war sana gönderirsem boş boş yatarlar
Tamamen Home Made 5Watt Mavi
laser kafası eklenmiş bir CNC.
Kasinlikle öyle
Arızalı tristörler içi yoğun bakır olduğundan 2 tanesini karşı ağırlık yaptım.Tristor mu anlayamadim.
Spindel fazla büyük bişey değil ama iş görüyor.üzerindeki spindle nedir ? lazer kazıma işinden çok daha dayanıklı bir şaseye benziyor.
Adet başına olmalı..!?IC elektronik üzerinden de gümrük işleri ile uğraşmadan PCB getirtebiliyorsunuz. Geçen hafta 30 tane çift katmanlı JLC PCB üretimi 10cm x 10cm kartı KDV dahil 2.250tl ye teslim aldım.
siparişten teslime kadar kaç gün sürdü ?IC elektronik üzerinden de gümrük işleri ile uğraşmadan PCB getirtebiliyorsunuz. Geçen hafta 30 tane çift katmanlı JLC PCB üretimi 10cm x 10cm kartı KDV dahil 2.250tl ye teslim aldım.
bence hepsidir. tane 75TLAdet başına olmalı..!?
Bedava.
2.25 Tl ile 2 250 tl arasında fark var.JLC'de 10 adet 10x10 çift taraflı pcb fiyatı zaten 5$, 30 adet için maliyet 15usd gibi olur.
2250tl / 1.18 = 1900tl. yaklaşık 55 usd eder. yani getiren firma için de güzel bir kar kalır. öyle çok çok da ucuz değil.
Ben de geçen PCB yaptırıyım derken bu sayfa ile karşılaştırmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam bu sitede daha pahalı çıkmış, jlc de daha ucuz fiyat almıştım.JLC'de 10 adet 10x10 çift taraflı pcb fiyatı zaten 5$, 30 adet için maliyet 15usd gibi olur.
2250tl / 1.18 = 1900tl. yaklaşık 55 usd eder. yani getiren firma için de güzel bir kar kalır. öyle çok çok da ucuz değil.