ProtoTip PCB yerli tedarikçiden geldi.

Bugün Seri No kazımasını da tamamladık.
Artık Dizgiye hazır.
Her kart için ayrı seri no kazınıyor. Etiketle, kalemle uğraşılmıyor. Tam profesyonel iş. Çipin hafızasına gömülecek seri no da o kadar etkili değil. Çip yanıyor seri no gidiyor. Galiba en iyisi bu. Tebrikler.

Son düzenleme:
@Dede üstadım serino kazımak için kullandığınız lazer hakkında bilgi verebilirmisiniz.

Ekler

• WhatsApp Video 2024-11-05 at 16.38.23.mp4
    944.4 KB
Cok ilginc. 15w isini mavi renk lazerim var. Ince celik teli kesiyor fakat PCB uzerindeki yesil maskeye zarar vermiyor.

Benim 5W Ender 3 S1 lazeride kazıyor pcb yi.

IC elektronik üzerinden de gümrük işleri ile uğraşmadan PCB getirtebiliyorsunuz. Geçen hafta 30 tane çift katmanlı JLC PCB üretimi 10cm x 10cm kartı KDV dahil 2.250tl ye teslim aldım.

IC elektronik üzerinden de gümrük işleri ile uğraşmadan PCB getirtebiliyorsunuz. Geçen hafta 30 tane çift katmanlı JLC PCB üretimi 10cm x 10cm kartı KDV dahil 2.250tl ye teslim aldım.
Adet başına olmalı..!?
Bedava.

JLC'de 10 adet 10x10 çift taraflı pcb fiyatı zaten 5$, 30 adet için maliyet 15usd gibi olur.
2250tl / 1.18 = 1900tl. yaklaşık 55 usd eder. yani getiren firma için de güzel bir kar kalır. öyle çok çok da ucuz değil.

Yaklaşık 3 hafta sürdü. Gümrük işleriyle uğraşmamak önceliğim olduğu için JLC den hiç fiyat bakmadım. Evime gelsin kafam rahat olsun yeter dediğim için bana uygun bir sistem. Dediğim gibi bu 30 adet kartın fiyatı. Kart başı 1.83$ + KDV.

JLC'de 10 adet 10x10 çift taraflı pcb fiyatı zaten 5$, 30 adet için maliyet 15usd gibi olur.
2250tl / 1.18 = 1900tl. yaklaşık 55 usd eder. yani getiren firma için de güzel bir kar kalır. öyle çok çok da ucuz değil.
2.25 Tl ile 2 250 tl arasında fark var.
Ben tane diye 2.25 tl için demiştim.
Şu nokta ve virgül meselesi baş belası oldu iyice.
Niye dünyada bir standart yokki.

Neden bedava dediğim anlaşıldı sanırım.

Ben zaten 10 adet için 25$ demiştim en başta.

Ben de geçen PCB yaptırıyım derken bu sayfa ile karşılaştırmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam bu sitede daha pahalı çıkmış, jlc de daha ucuz fiyat almıştım.