Selam!
yolum: yz üzerine ve o kadar fizik ve matematikk öğrenebilirsem kuantum çekirdek programlama yapmak istiyorum (pythonla yapılıyor)
kod yazma kısmı bana çok kolay geliyor algoritma dersen oda var matematık desen eh işte 1+1=5
Render Farm Projemde iki farklı anakartı tek bir bilgisayar kasasında birleştirmeye çalışıyorum ve bu konuda deneyim ve önerilere ihtiyacım var.
neden bunu yapıyorum: iki ayrı kasa olmasın diye
Projemde kullanmayı düşündüğüm anakartlar Asus P8Z68 VPRO(747-400)ve esonic h61 chipset.(MD-88) şeklinde.
Amacım,
Asus P8Z68 VPRO da yapayzekayı eğitip
esonic h61 de Q-learning tabanlı bir yapay zeka modeli ile daha da geliştirmek.
ayrı iki işletim sistemi ile bır kasa içinde yapmak istiyorum
Semtimizde var bir bilgisayarcı verisen geri alamıyorsun herşeyi ben kendim yapmak istiyorum
Projemi detaylı şekilde fotoraflayıp sizlerle paylaşıcagım ama sorunlarım var (asabiyim ben)
İki anakartı aynı kasa içinde nasıl yerleştirebileceğim, güç kaynağını nasıl yönetebileceğim ve ısı sorunlarını nasıl çözebileceğim konularında yardıma ihtiyacım var.
Teşekkürler!
ps.lütfen 5-6binlik kasa linki atmayın
yolum: yz üzerine ve o kadar fizik ve matematikk öğrenebilirsem kuantum çekirdek programlama yapmak istiyorum (pythonla yapılıyor)
kod yazma kısmı bana çok kolay geliyor algoritma dersen oda var matematık desen eh işte 1+1=5
Render Farm Projemde iki farklı anakartı tek bir bilgisayar kasasında birleştirmeye çalışıyorum ve bu konuda deneyim ve önerilere ihtiyacım var.
neden bunu yapıyorum: iki ayrı kasa olmasın diye
Projemde kullanmayı düşündüğüm anakartlar Asus P8Z68 VPRO(747-400)ve esonic h61 chipset.(MD-88) şeklinde.
Amacım,
Asus P8Z68 VPRO da yapayzekayı eğitip
esonic h61 de Q-learning tabanlı bir yapay zeka modeli ile daha da geliştirmek.
ayrı iki işletim sistemi ile bır kasa içinde yapmak istiyorum
Semtimizde var bir bilgisayarcı verisen geri alamıyorsun herşeyi ben kendim yapmak istiyorum
Projemi detaylı şekilde fotoraflayıp sizlerle paylaşıcagım ama sorunlarım var (asabiyim ben)
İki anakartı aynı kasa içinde nasıl yerleştirebileceğim, güç kaynağını nasıl yönetebileceğim ve ısı sorunlarını nasıl çözebileceğim konularında yardıma ihtiyacım var.
- Bu iki farklı anakartı aynı kasa içinde kullanmanın teknik zorlukları neler olabilir?
- Güç kaynağını yönetmek ve her bir anakartı beslemek için nasıl bir çözüm önerirsiniz?
- Isı sorunlarını azaltmak için uygun soğutma çözümleri neler olabilir?
Teşekkürler!
ps.lütfen 5-6binlik kasa linki atmayın
Son düzenleme: