Tamam OBS ve benim cep telefonu ile denemeler yapayım bakalım. Başka telefon yok. Elimdeki video kamera da HDMI çıkışlı. Eğer benim cep telefon iş görürse o zaman tek kanallı bir Elgado almam yeterli olur.
Kamera görüntüsünü kaydetmek için hangi USB cihazı kullanıyorsun? Bende PCI express bazlı bir kart var ama çok gürültülü çalışıyor, USB3 olan bir cihaz bakıyorum. 1080p 60 Hz desteği ve iki tane girişi olan ideal olur, öyle birşey bakınıyorum.
[İmla düzeltememeleri için hoşgörünüze sığınırım pek vaktim yok arkadaşlar..]Tamam OBS ve benim cep telefonu ile denemeler yapayım bakalım. Başka telefon yok. Elimdeki video kamera da HDMI çıkışlı. Eğer benim cep telefon iş görürse o zaman tek kanallı bir Elgado almam yeterli olur.
@taydin o zaman bak kaçırma bunu al, her türlü her daim işe yarar yani kenarda bile dursa karlısın..Gplus inanılmaz ucuzmuş! 1080p 60 Hz de sorunsuz ise başka birşey aramama gerçekten gerek yok. Hatta birkaç tane alıp multi channel bile kullanılabilir
OSB bende kurulu zaten. Ben genelde bunu youtube'da indirilemeyen bir videoya rastlarsam display capture amacıyla kullanıyorum.
Zaten bir yukarı adım atayım dedin mi direk internal elgato 4k-60 8-10 usb cam link elgatolar yine 4-5 civarı Elgato HD60S+ bu da usb 4k60hz hdr in out 108060p capture ama bunu 4-5 e bırakmazlar düzlerini bırakırlar da o sınıfa inince yolumuz zaten daha üst özellikleri olan vc700 e düşer, az daha yokuş yukarı illa dersekte elgato internal 4k60hz hdr mk.2 oda 8 civarına düşer vs yani VC700 al dursun araç çantanda zaten kaç para ki ama özellikleri çok iyi sonra ilerde ihtiyaçsa e al bir tane de 4k 60hz mk.2 oda ikinci elde 8 lere düşer iyi bir takiple vs vs vs..Gplus inanılmaz ucuzmuş! 1080p 60 Hz de sorunsuz ise başka birşey aramama gerçekten gerek yok. Hatta birkaç tane alıp multi channel bile kullanılabilir
OSB bende kurulu zaten. Ben genelde bunu youtube'da indirilemeyen bir videoya rastlarsam display capture amacıyla kullanıyorum.
Yav 300 TL ye bile capture modülü var
![]()
Gplus 4KVC200 HDMI PS4 Xbox Gamer USB Video Capture Kartı
Gplus 4KVC200 4K HDMI Video Capture Video Yakalama Cihazı Gamer Capture Device.Windows, Android ve MacOS işletim sistemlerinde direk çalışır. Sürücü Gerektirmez Gplus 4KVC200 HDMI PS4 Xbox Gamer USB Video Capture Kartıwww.epazaravm.com
Bu arada Arduino Akademi, ücret karşılığında öğrencilere Arduino programlama mı öğretiyor? Nedir faaliyet alanı?
akademi demişsiniz ama ben şu son postunuzdaki türkçeyi anlamakta çok zorlandım. cümle bütünlüğü, anlam bozukluğu, harf ve imla hataları hepsi var. nacizane tavsiyem akademi-eğitim tabanlı bir oluşuma girecekseniz. dili doğru kullanmak, basit ve anlaşılır olmak en az teknik içerik kadar önemli diye düşünüyorum.Tekrar sağlık ve afiyetler ve neşeli demler @taydin; O dönem cevaplayamadımSI vs, yok sadece arduino değil o sadece atıf derinden dipe doğru ve tabandan tavana doğru bilgisayar sistemleri eğitimini içselleştiriyor 8+ dan lisansa kadar uygulamalı vs, ve alttaki minik ile yol alanlar için tamamen ücretsiz ama hani biraz derin hatta dip öğrenme, şöyle dip faaliyet konseptim, biz elektronların içinden geçiyoruz onlarda bizim içimizden, 2 haftaya başlıyoruz..
STEM+ ve Computational Thinking vs deep learning ...
Şu örnekteki kaliteyi daha pürüzsüz yapayım dedim o sırada bir sürü hengamede hasıl olunc ao son sözümü anca 2 hafta sonraya tutabiliyorum..
akademi demişsiniz ama ben şu son postunuzdaki türkçeyi anlamakta çok zorlandım. cümle bütünlüğü, anlam bozukluğu, harf ve imla hataları hepsi var. nacizane tavsiyem akademi-eğitim tabanlı bir oluşuma girecekseniz. dili doğru kullanmak, basit ve anlaşılır olmak en az teknik içerik kadar önemli diye düşünüyorum.