Teşekkür ederimHayırlı olsun ve ağzınıza sağlık. Çok popüler bir cihaz. Umarım memnun kalırsınız.
Yakın zamanda ben de Siglent SDS2104X Plus ile Rigol MSO5074 arasında kalmıştım. Ben düşük gürültülü front-end ve 50 Ohm input gibi nedenlerle Siglent'i seçtim ama tek kanal için de olsa 8GSa/sec de aklımda kalmadı değil
Teşekkür ederim@DrFreeman emeğinize sağlık. Güzel bir inceleme olmuş.
@taydin , @ozkarah ve @DrFreeman ölçüm kabiliyetlerinize, cihazlarınıza ve elektronik bilginize hayranım.
Piyango bileti almıyorum ama sanırım bu cihazlara (dmm, electronic load ve dijital güç kaynağı da dahil) sahip olmamız için piyango çıkması lazım.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
@taydin, @ozkarah ve @DrFreeman yaptığınız işleri daha doğrusu elektroniğin hangi alanı ile uğraştığınızı merak ediyorum.
@taydin'in elektronik yanında kaynak ve metal atelyesi olduğunu biliyorum.
Foruma yeni katıldığım için yeni yeni tanışıyoruz.
pico ile @Gokrtl ve @taydin abi yaptığımız çalışmaların ayrı ayrı konusu var.YouTube kanalınızdaki isimden çıkardım. Daha önce iletişim kurmuştuk. Telefonda kayıtlısınız.
Aslında aklımda daha önce birkaç versiyon olarak yaptığım bir proje var.
0-3A arası ayarlı ve MCU kontrollü lamba/projektör yada ismini ne koyarsanız.
Masada çalışırken bazen düşük seviyede aydınlatma bazen de güçlü ışık gerekiyor. LED kısmı ve besleme bir şekilde çözülür ama özellikle MCU /esp32/pi pico vb internet bağlantılı bir sistem ile kontrol edebileceğim bir lamba yapmak istiyorum. Bluetooth da eklenebilir.
Siz TL494 yazınca aklıma geldi.
MSO5074 hayırlı olsun bu arada. Darısı @fmy, @Gokrtl ve benim başıma.
Darısı başıma. Atölyenin bir kenarına adımı yaz hocam.Herşey kendime bir ayarlı güç kaynağı yapmak istemem ile başlamışken konu buralara geldi.
@taydin, @ozkarah ve @DrFreeman yaptığınız işleri daha doğrusu elektroniğin hangi alanı ile uğraştığınızı merak ediyorum.
@taydin'in elektronik yanında kaynak ve metal atelyesi olduğunu biliyorum.
Foruma yeni katıldığım için yeni yeni tanışıyoruz.
@taydin abi evlat edinmek istersen beni evlat edinebilirsin. Genç değilim ama sana çırak da olabilirim. Bilginden istifade etmek isterim.
Siz yokken ben vardımAbi sadece çırak lazımsa benim sıram ama kaynak oluyor böyle.
@DrFreeman emeğinize sağlık. Güzel bir inceleme olmuş.
@taydin , @ozkarah ve @DrFreeman ölçüm kabiliyetlerinize, cihazlarınıza ve elektronik bilginize hayranım.
Piyango bileti almıyorum ama sanırım bu cihazlara (dmm, electronic load ve dijital güç kaynağı da dahil) sahip olmamız için piyango çıkması lazım.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.