Saniyede kaç devirde 8 amper veriyor? Yük uçlarında voltajda önemli?Merhabalar elimde olan panasonic 1.5kw etiketnde yaziyordu, kendim kalin bakir tel den 60spir sardim 3 fa,zli 12 oyuklu orjinal miklatsli faz basi ac 8amperi gordum gayet verim li ilerde olursa bahcemde direk ustune montaj yapip kullqnirm kendi turbinimj yapms oldum tesekkurlr 45732 eklentisine bak
Rotora yerleştirdiğin mıknatısların yandan görünüşünü çizebilir misin?Merhabalar elimde olan panasonic 1.5kw etiketnde yaziyordu, kendim kalin bakir tel den 60spir sardim 3 fa,zli 12 oyuklu orjinal miklatsli faz basi ac 8amperi gordum gayet verim li ilerde olursa bahcemde direk ustune montaj yapip kullqnirm kendi turbinimj yapms oldum tesekkurlr 45732 eklentisine bak45732 eklentisine bak45736 eklentisine bak45737 eklentisine bak
Hocam dedim ya kendi orjinal ben bi sey yapistrmadim , kendi nfed magnetleri resim yukledim ordn bakarsnz rotor uznlk yaklasik 7.5cm yalitkn vs. Hepsini koydm 3 kat vernik cektim cikiş kablo larida hatta hes kablo kullandim
Tamam o zaman.Ayn resistans taktim 3 faz tek tek olcup matkap en dusuk devirde uzun sure cevirdim isinma vs. Olmadi .