SAYI SİSTEMLERİ

korfez

Üye
PDF
resim_2024-10-07_185008052.png

Son düzenleme:
Insanlara iskence olsun diye bunu paylasmis isen :gulus2: , bence cok basarili olmus,:ok1: soyle geri cekilip alici gozuyle bir bakmani tavsiye ediyorum, Mesela okunabilirlige, mesela anlatima.

Ya da bu anlatilani ben anlamiyor isem , lutfen kusura bakma, daha aciklayici seylere ihtiyacim var demektir. Ya da kaynak olarak paylasma sebebin nedir gercekten ben anlamadim. Afedersin

Insanlara iskence olsun diye bunu paylasmis isen :gulus2: , bence cok basarili olmus,:ok1: soyle geri cekilip alici gozuyle bir bakmani tavsiye ediyorum, Mesela okunabilirlige, mesela anlatima.

Ya da bu anlatilani ben anlamiyor isem , lutfen kusura bakma, daha aciklayici seylere ihtiyacim var demektir. Ya da kaynak olarak paylasma sebebin nedir gercekten ben anlamadim. Afedersin
Çok şükür yalnız değilmişim :)

@korfez, foruma hoşgeldin.

Sürekli müfredat değiştiği için hangi konunun hangi dönemde işlendiğini bilmiyorum. 11. sınıf olduğuna göre sanırım bu sene ya da seneye öğreneceksiniz bunları, sen şimdiden merak saldın, doğru mu?

Çok keyifli konular. Gönlünce içerik üretip paylaş. Forumda senin gibi genç ve hevesli insanların olması bizi motive ediyor.

Ayrıca öğrendiklerini burada yazarsan, bize de hatırlatma olmuş olur. Dinozlaştık :gulus1:

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,435
Üyeler
3,022
Son üye
Alécio

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Back