SAYI SİSTEMLERİ

korfez

Üye
PDF
resim_2024-10-07_185008052.png

Son düzenleme:
Insanlara iskence olsun diye bunu paylasmis isen :gulus2: , bence cok basarili olmus,:ok1: soyle geri cekilip alici gozuyle bir bakmani tavsiye ediyorum, Mesela okunabilirlige, mesela anlatima.

Ya da bu anlatilani ben anlamiyor isem , lutfen kusura bakma, daha aciklayici seylere ihtiyacim var demektir. Ya da kaynak olarak paylasma sebebin nedir gercekten ben anlamadim. Afedersin

Insanlara iskence olsun diye bunu paylasmis isen :gulus2: , bence cok basarili olmus,:ok1: soyle geri cekilip alici gozuyle bir bakmani tavsiye ediyorum, Mesela okunabilirlige, mesela anlatima.

Ya da bu anlatilani ben anlamiyor isem , lutfen kusura bakma, daha aciklayici seylere ihtiyacim var demektir. Ya da kaynak olarak paylasma sebebin nedir gercekten ben anlamadim. Afedersin
Çok şükür yalnız değilmişim :)

@korfez, foruma hoşgeldin.

Sürekli müfredat değiştiği için hangi konunun hangi dönemde işlendiğini bilmiyorum. 11. sınıf olduğuna göre sanırım bu sene ya da seneye öğreneceksiniz bunları, sen şimdiden merak saldın, doğru mu?

Çok keyifli konular. Gönlünce içerik üretip paylaş. Forumda senin gibi genç ve hevesli insanların olması bizi motive ediyor.

Ayrıca öğrendiklerini burada yazarsan, bize de hatırlatma olmuş olur. Dinozlaştık :gulus1:

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,955
Üyeler
2,824
Son üye
selocan32

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back