Serpentine Trace

Mikro Step

Kıdemli Üye
1754140190278.png

inceledigim devrede sinyaller sadece 8Khz civarinda fakat yollari bu sekilde yapmislar.

Anlamsiz bir calisma gibi geldi. Eagle ile bu tarz calismanin pratik bir yolu var mi?

Son düzenleme:
pcb'nin diğer tarafında kapasitif sensörün pikofaradlar düzeyde elektrotların yerleşmesinden dolayı olabilir.
trace'ler arası kapasitif değerlerin değişkenliğini düşürebilir.
resimlerin birinde gördüğüm trapez şekinde kapasitif sensör yetmiyor mu?

Detayli yorum yapamiyorum.

Sorumun tam cevabi degil ama via dril ve via diameter degerinin cok kucuk olmasi nedeniyle olusacak soruna care olsun diye oraya bir baklava dilimi yerlestirilmis. Fakat baklava dilimini koyduktan sonra duz bir yol cekmek varken neden boyle cizim yapilmis halen aklima yatmiyor.

her duruma bir bildikleri vardır diye yaklaşmamak gerekiyor. endüstride defalarca sadece alışkanlık ya da geçmişte biri öyle yaptı diye sürekli aynı tekniğin bilmeden tekrar edilmesine çok şahit oldum.

viaların olduğu yerdeki yüzeyi genişletirken aralardan geçen yol kalınlığını da çok düşürmemeye yönelik gibi sanki

Çevrimiçi personel

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,074
Üyeler
3,220
Son üye
bafrali

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back