2.01.01.35R3B2 sürümü üstüne çıkamadım.
Bendekinin versiyonu bu.
Nasıl bir sıkıntı? Sıkıntı olduğunu nasıl test edeyim?SDG1000x ve SDG2000x'lerde buton ve encoder konusunda genel bir sıkıntı var.
2.01.01.35R3B2 sürümü üstüne çıkamadım.
Nasıl bir sıkıntı? Sıkıntı olduğunu nasıl test edeyim?SDG1000x ve SDG2000x'lerde buton ve encoder konusunda genel bir sıkıntı var.
120 MHz yükselmesi ne tür bir avantaj sağlar?Maksimum çıkış frekansı 40 MHz olan Siglent SDG2042X yi bugün 120 MHz verebilecek şekilde hackledim.
Bant genişliği artınca farkeden ne oluyor?Cihazın bant genişliğini arttırıyorsun. Başka bir avantajı yok.
üretebildiği max sinüs frekansı 40 mhzden 120 mhz yükseliyor.Bant genişliği artınca farkeden ne oluyor?
Bilmemek ayıp değil valla öğrenmemek ayıp.
Bir bant geçiren filtre tasarımı yaptın ve bunu test etmek istiyorsun ama senin sinyal kaynağın daha o bantlara çıkamıyorsa nasıl test edeceksin? Sadece bant geçiren değil alçak geçiren yüksek geçiren vb.Bant genişliği artınca farkeden ne oluyor?
Bilmemek ayıp değil valla öğrenmemek ayıp.
SDG1000x ve SDG2000x'lerde buton ve encoder konusunda genel bir sıkıntı var. Son firmware ile bu konuda iyileştirme yapıldığı belirtilmiş. Fakat son firmware direk yüklenemiyor. Eskiden yeniye doğru çıkan sürümler arasında uyumluluğa bakıp sırayla yükleme yapmak gerekiyor.
2.01.01.35R3B2 sürümü üstüne çıkamadım. Eevblogda bir kullanıcı firmware dosyasını kendi sürücüsüne kopyaladığı fakat update den sonra silmediği için yeterli boş alan kalmadığından hata verdiğini tespit etmiş. Telnet ile dahili sürücüye erişip /usr/bin/siglent/usr altındaki SIGLENT.ADS adlı son güncelleme işleminden kalan gereksiz dosyayı sildikten sonra hata ortadan kalkmış. Fakat bu işlemi nasıl yaptığını anlatmamış. Linux bilgisi gerekiyor sanırım.
Forumda çok kullanıcısı var. Firmware güncelleyen olmadı mı? Hangi sürüm ne getirdi ne götürdü takip eden var mı? Güncelleme ile ortaya çıkan yeni sıkıntılar da var galiba.