0xyit Üye Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 15 Pazar saat 19:02 #1 UV ışığı kullanarak SLA yazıcıyla PCB yapmayı deneyen oldu mu? sonuç nedir?
H hasankara Yeni Üye Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 5 Pazar saat 23:49 #2 Bir kaç farklı videoya daha rastlamıştım, bu metodu deneyen youtubda aratınca çıkması lazım.
0xyit Üye Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 15 Pazartesi saat 00:27 #3 hasankara dedi ki: Bir kaç farklı videoya daha rastlamıştım, bu metodu deneyen youtubda aratınca çıkması lazım. Genişletmek için tıklayın... Youtubedeki bütün videoları izledim büyük ihtimalle, ama acaba pratikte çalışıyor mu. kalibre etmesi zor mu.
hasankara dedi ki: Bir kaç farklı videoya daha rastlamıştım, bu metodu deneyen youtubda aratınca çıkması lazım. Genişletmek için tıklayın... Youtubedeki bütün videoları izledim büyük ihtimalle, ama acaba pratikte çalışıyor mu. kalibre etmesi zor mu.
B birisim Aktif Üye Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 349 Pazartesi saat 07:05 #4 Bu kanalda HMİ displeyi kullanarak (backlight led ile kapasitif touch sensör sökülerek LCD'in arkasına yerleştirilmiş UV lambalarla yapıyor) SLA printere gerek duymadan baskı devre uygulama örneği var. Belki eski PC monitorla da aynı iş yapılır. Ionel Ciobanuc Teile deine Videos mit Freunden, Verwandten oder der ganzen Welt www.youtube.com
Bu kanalda HMİ displeyi kullanarak (backlight led ile kapasitif touch sensör sökülerek LCD'in arkasına yerleştirilmiş UV lambalarla yapıyor) SLA printere gerek duymadan baskı devre uygulama örneği var. Belki eski PC monitorla da aynı iş yapılır. Ionel Ciobanuc Teile deine Videos mit Freunden, Verwandten oder der ganzen Welt www.youtube.com