21690 eklentisine bak
Sağdaki DIP8. Soldaki Gull Wing Surface Mount.
Amaç soldakini DIP8'e çeviren bir soket bulmak
Soru bu ise; yanlış anladım.@posta yanlış anladınız. Burada amaç 2.54 mm aralıklı ama surface mount bir entegreyi DIP'e çevirmek. SOP8, SOP16'yı değil
Soruyu böyle sorarsanız, daha anlaşılır olurdu.HCPL2631 Gull Wing Surface Mount tipinde
amaç test ise pinleri biraz eğmekle şu iş görebilir sanki
20 adet DIP8 yuvarlak delik 8 Pins 2.54MM DIP IC yuva adaptörü lehim tipi 8 PIN IC konektörü - AliExpress 502
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
bu tip soket, precision dur. Bu olur. Bu tiplerin ucu incedir. 2.54 genişliğindedir.Ben de öndermiştim bunu. Ama o deliklere girmiyormuş pinler kalın olduğu için..
bunun için hazır bir ürüne gerek yok ki amaç test ise delikli plakete çok kolay adaptör yapılır bunun için.21690 eklentisine bak
Sağdaki DIP8. Soldaki Gull Wing Surface Mount.
Amaç soldakini DIP8'e çeviren bir soket bulmak
Zihni sinir projelerine gerek yok.bunun için hazır bir ürüne gerek yok ki amaç test ise delikli plakete çok kolay adaptör yapılır bunun için.
bu nasıl tarif edilir pek bilmiyorum.
çift taraflı delikli plaketin 1 pedine kocaman bir lehim topu yapıyoruz ve o lehim topunun ortasına kürdanın ucunu dürtüyoruz kürdanın girdiği yer lehim tutamıyor ve bekliyoruz lehim donunca orası diş şekilde açık kalıyor ben öyle pc817 yüzey montajlıyı takıp çıkarılır yapmıştım bu biraz sabır isteyen bir iş.
ütü ile çok rahat basılabilecek bir plaket aslında ben konuyu ilk okuduğumda bir soic8 flash programlayıcısı falan yapılacak sanmıştım.Zihni sinir projelerine gerek yok.
Maksat bunu lehimlemek değil mi?
8 li precision entegre soket olur.
ütü ile çok rahat basılabilecek bir plaket aslında ben konuyu ilk okuduğumda bir soic8 flash programlayıcısı falan yapılacak sanmıştım.
eğer bu konuda tecrübeliysen bir konu açmanı rica edebilirim abi.Çevirici Adaptör sorulunca, programlanacak çip var zannettim.
bu tip soket, precision dur. Bu olur. Bu tiplerin ucu incedir. 2.54 genişliğindedir.
Aşağıdaki entegre soketin pininden daha incedir.
21691 eklentisine bak
izmirdeysen ben yapıp vereyim sana.Pardon zamanım yoktu kusura bakmayın. Dediğiniz her şeyi denedim olmadı yani zorlama bir şekilde oluyor ama ben bununla 700 800 tane entegre test etmem gerekiyor. Devamlılığı sağlayacak bir şey bulamadım
Keşke ayrı başlık açsaydınız konuyu oradan devam ettirirdik.eğer bu konuda tecrübeliysen bir konu açmanı rica edebilirim abi.
cihazların flash içeriği nasıl bulunur?
bulunan flash içeriği nasıl yüklenir?
hangi programlar kullanılır?
hangi kartlar/modüller alınmalı.
ben 1-2 kez CH341 ile yaptım ama hepsi gözü kapalı/deneme yanılmayla yaptıklarımdı.
Teşekkürler ahmet ne yazık ki değilimizmirdeysen ben yapıp vereyim sana.
Bundan sipariş ettim gelir gelmez deniyeceğim. Çok teşekkür ederim çok mantıklı olmuşBen sizin problemi çözdüm:
Bendeki entegreyi SOP28 -> DIP adaptörüne takıp aşağıdaki gibi test ettim. Adaptörün her iki pini entegrenin bir pinine denk geliyor. Yerleştirirken dikkatli yerleştirince düzgün ve dengeli tutuyor.
21692 eklentisine bak
21695 eklentisine bak
Adaptörün linki:
SOP28 zu DIP28 Adapter Buchse Breite 300mil IC SOIC28 zu DIP28 SOP16 zu DIP16 SOP20 zu DIP20 IC programmer sockel adapter - AliExpress 502
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com