ozgurece-TA3HGU Aktif Üye Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 291 30 Kasım 2018 #1 Aydın hocam Aşağıdaki Resimlerde görülen SMPS nüveleri ve bobinleri mainboardlardan söküp biriktiriyorum. Belki bir gün işe yararlar.
Aydın hocam Aşağıdaki Resimlerde görülen SMPS nüveleri ve bobinleri mainboardlardan söküp biriktiriyorum. Belki bir gün işe yararlar.
taydin Timur Aydın Staff member Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 25,192 2 Aralık 2018 #2 Aslında feda edebileceğin bir tanesi varsa, açıp iç yapısı ile ilgili birkaç resim koyabilir misin? Nüvelerin hesaplanması ve Türkiye'de bulunabilirliği ile ilgili benim de fazla bilgim yok.
Aslında feda edebileceğin bir tanesi varsa, açıp iç yapısı ile ilgili birkaç resim koyabilir misin? Nüvelerin hesaplanması ve Türkiye'de bulunabilirliği ile ilgili benim de fazla bilgim yok.
SUB ZERO Aktif Üye Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 737 22 Mayıs 2019 #3 Ayni durum bende de var. Cok biriktirdim birgun bir ise yaramadilar. Smps trafolar cok nadir bozuluyor.
Ayni durum bende de var. Cok biriktirdim birgun bir ise yaramadilar. Smps trafolar cok nadir bozuluyor.