Öyle bir noktada yukarı fırlar ki bacaklarıda kopararak uçar gider. Bence mantıksız bir alet. Sercanın dediği gibi koymak için koymuşlar muhtemelenSanki o tel DIP entegreleri sökerken kullanılmak için yapılmış. Entegrenin altına sürüyorsun ve kulağı da yukarı kasıyorsurn. Sonra da veriyorsun sıcak havayı. Lehimlerin hepsi çözülünce entegre yukarı fırlayacak
Bilmiyorum. Ben N11 de 680tl ye bulup linkini verdim şirkete. Eğer oradan aldılarsa 680tl. Başka yerden aldılarsa da yine o civarda bir şeydir..Hayırlı olsun. Bizim burada bir elektronik mağazası bunun sıfırını 100dolara satıyor. Siz ne kadara aldınız?
İlkten bende türlü fikir yürüttüm. Bir sonuca varamayınca işe yaramıyor sandım ama öyle de demek hata olur. İnsanın hayal gücünü epey zorluyor.Sanki o tel DIP entegreleri sökerken kullanılmak için yapılmış. Entegrenin altına sürüyorsun ve kulağı da yukarı kasıyorsurn. Sonra da veriyorsun sıcak havayı. Lehimlerin hepsi çözülünce entegre yukarı fırlayacak
Bu söylediğin BGA için olsa gerek. Altı ısınınca yanlardan tutup kaldırırsın. Millet neleri cımbızla söküyor, sanıyorum alışkanlık meselesi. Sen kullandın mı?