Yedek almak için 40 GB diski olan bir VPS kullanıyorum. Her akşam da benim veriler rsync ile otomatik olarak transfer ediliyor. Upload hızı da kabaca 10 MBit/s gibi her akşam yıllardır görüyorum. Yıllardır süperonline'dan da talep ediyordum 1000 MBit/s yi, çünkü hat bu hıza çıkınca upload da çok artacak ve benim backup işi daha hızlı sonuçlanacak. Ama her seferinde superonline "altyapı yok" diyor.
Birkaç gün önce gözümün ucu ile gene bakıyordum rsync transferine, bir de baktım benim upload hızı 100 MBit/s Hani bazan turbo yükle özelliğini satın alıp upload'u 24 saatliğine 100 MBit/s hızına çıkardığım oluyor, ama turbo yükle de satın almadım. Speedtest yaptım, benim normal 100 MBit/s olan internet 1000 MBit/s ye çıkmış!
Birkaç gün önce gözümün ucu ile gene bakıyordum rsync transferine, bir de baktım benim upload hızı 100 MBit/s Hani bazan turbo yükle özelliğini satın alıp upload'u 24 saatliğine 100 MBit/s hızına çıkardığım oluyor, ama turbo yükle de satın almadım. Speedtest yaptım, benim normal 100 MBit/s olan internet 1000 MBit/s ye çıkmış!