Taşınabilir osiloskop

Talebe

Aktif Üye
Aşağıya bakmayacağım yukarıda süzmeyeceğim bir osiloskop almak istiyorum taşınabilir hantek, owon ve fnirsi arasında tercih hangi olabilir 100hz bandında üstadların görüşüne önerisine ihtiyacım var

Siglent sds814x-hd yada sds824x-hd bir bak. Yanlış bilmiyorsam adaptör yada powerbank ile çalışıyor. USB bir skop değil. Dokunmatik ekranlı diye hatırlıyorum. 100mhz yada 200mhz versiyonları var.

bütçe ve model önemli. fnrsi cihaları ben beğenmiyorum ucuz ama çok amatöre hitab ediyor. micsig tablet osiloskopları iyidir, siglentin de taşınabilir skopları iyi. owon ve hantek'in ölçü aleti boyutu skopları giriş seviyesi işler için uygun.

bütçe ve model önemli. fnrsi cihaları ben beğenmiyorum ucuz ama çok amatöre hitab ediyor. micsig tablet osiloskopları iyidir, siglentin de taşınabilir skopları iyi. owon ve hantek'in ölçü aleti boyutu skopları giriş seviyesi işler için uygun.
5 ile 10 bin arası

Hantek 2D10 iyi bir seçim olur içinde 25 mhz sinyal jeneratörü de var. kamitekno nakit ödemelerde liste fiyatından indirim yapabiliyor bir görüşmekte fayda var.

bu bütçede el tipi taşınabilir skopların hiçbiri bu performansı veremiyor. Hantekde ayrıca spi, uart vs kod çözme desteği de var.

Teşekkürler önerdiğiniz ürün hantek güzel bir cihaz ,lakin ben mobil cihaz arıyordum bunlar tezgah üstü

Siglent sds814x-hd yada sds824x-hd bir bak. Yanlış bilmiyorsam adaptör yada powerbank ile çalışıyor. USB bir skop değil. Dokunmatik ekranlı diye hatırlıyorum. 100mhz yada 200mhz versiyonları var.
Bunlar taşınabilir değiller. Rigol DHO800 veya DHO900 serisi USB Type C ile beslenebiliyor, şebekeden izole çalışabiliyor ve powerbank (PD 12V diye hatırlıyorum) ile çalışıyor

Forum istatistikleri

Konular
7,661
Üyeler
3,096
Son üye
elektronikcisayılır

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back