ozgurece-TA3HGU
Aktif Üye
sürekli aynı görseller aynı şeyleri tekrar etmeler rus haber siteleri falan diyor birinin ekran görüntüsü yok videoda gülünç geliyor...)
Mesajımdaki paylaşım kayıtlı ve misafir takipçiler için . Ne güzel ki sizin de emek verip çalışarak tamamladığınız bir projeniz var. Mutlaka sizin projenizde zaman içinde konuyu anlayabilenler tarafından değerlendirilir. (Elinize sağlık )
Madem konu askeri teknolojiler benim de var çok eski de olsa bir projem@mehmetaliözdemir Projeniz yok sanıyorum. Siz kişisel cevap verdiniz ben tüm forum misafir takipçiler için proje paylaşım istemiştim. Sizin anlayışınıza göre cevap kişisel olmuş. Bunun dışında tekrar açıklama yapmaya gerek duymuyorum.
Herhangi bir olumsuz bir yoruma hemen bu tip bir tepki verilmesini çok anlamsız buluyorum. "o zaman sen daha iyisini yap" tepkisini yani. Bu mantıkla steril olmayan ekipmanla katarakt ameliyatı yapıp hastayı kör eden cerraha hiçbir tepki gösterememiz lazım eğer cerrah değilsek. Bu tip bir tepki yerine mesela bu videoda ortaya atilan iddiaların altını doldurmaya çalışmak gibi birşey daha mantıklı olur diye düşünüyorum.Belki TB-2 den çok daha iyi bir çalışmanız vardır .
Böyle bahsedince sanki ben iddia atmışım ve sizinle bu konuda tartışmışız gibi oluyor. Bahsettiğiniz konuda ben sadece internetteki sayfalarda yazanları aktardım. Yani hiçbiri benim şahsi görüşüm değildi. Yada ortaya bir iddia atmadım. Sadece internette ilgili pc ile ilgili yazılanlar üzerinden size yardımcı olmaya çalıştım hiçbir art niyet gütmeden. Zaten sonuçta internette ilgili pc ile dolaşan bilgilerin yanlış olduğu sonucuna varıldı. Olayı nasıl böyle algıladınız hiç anlamadım.Değerli forum arkadaşım @volta ; Daha önce aşağıda linkini paylaştığım konu içindeki ısrarlı olumsuz mesajlarınızda % 100 yanıldığınızı (Konu hakkında yanlış bilgiye sahip olduğunuzu düşüncenizin yanlış olduğunu )size kanıtlamıştım.
ASUS K53SD DDR3 1333 MHz SDRAM 16GB desteklermi ? | Elektronik ve Mekanik Forumu (mekatronik.org)
Mesajlarınız: No2 – No:5 –No:8
Savunma Sanayi TB-2 paylaşımımda ki 17 nolu mesajınızın yorumuna da kesinlikle katılmıyorum. Forumda Sizin yorumunuza katılan arkadaşlarımız tabiî ki olabilir. Saygı duyarım. Tekrar ifade etmek isterim ki paylaşımımı kişisel olarak algılayıp mesajlarınızı kişisel cevaplıyorsunuz. Bunun dışında size de tekrar açıklama yapmaya gerek duymuyorum.