Telefon'a 2.ekran eklemek

rvsfsh

Yeni Üye
Katılım
10 Ocak 2024
Mesajlar
1
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda Redmi k70e yani Poco x6 pro almayı düşünüyorum ancak aklıma bir fikir geldi ve yapma dan rahat edemem. Resimde gördüğünüz üzere siyah yaptığım kısım'a ekran eklemek istiyorum ve bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Hangi ekran tiplerin de kaç çıkış var nasıl video oynatırım nasıl beslerim nasıl bilgi alışverişinde bulunurum hiç bilmiyorum. Elektronik üzerine az çok bilgim var aklımda bu ekranı bir bord un üzerinde hdmı gibi bir bilgi alışverişi ile usb girişine bağlayıp batarya dan güç almak ancak bu biraz daha zor bir ihtimal gibi duruyor bunun yerine beetle arduino kartları kullanmak aklıma geldi ancak ekran çalıştırır mı bilmiyorum bluetooth iletişim için en iyisi olcaktır diye düşünüyorum ancak bunlar telefona sığar mı o da ayrı konu bunun için bu konuyu açıyorum bunun oluru nedir hiç bilmiyorum bilgisi olanlar var ise paylaşır ise çok mutlu olurum iyi forumlar.
 

Ekler

  • image-109-1024x1024.png
    image-109-1024x1024.png
    675.1 KB · Görüntüleme: 123

Forum istatistikleri

Konular
8,135
Mesajlar
133,889
Üyeler
3,240
Son üye
Ali Demirci

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back
Top