Tornavida seti tavsiyesi

Elimde uygun uç olmadığı için açamadığım bir cihaz varken konuyu gördüm. Volta'nın tavsiyesiyle bu ürüne baktım. Alet edevat konusunda bilinçli bir arkadaşımda da aynı ürün varmış, memnunmuş. Hatta alırken (Fiyatı 150TL iken) bana linkini atmış, o zaman ilgilenmemişim.

Bu arada sette başına bir iş gelebilecek narin uçlardan ikişer ya da üçer adet var.

21846 eklentisine bak

Güzelmiş, bir tane sipariş verdim. Gelince yazarım fikrimi...

Güzelmiş, bir tane sipariş verdim. Gelince yazarım fikrimi...
Konuyla alakası olmayan adama set aldırdım, bizim patronlara hala aldıramadım yav :katil2:

Bu arada bizim diğer usta da şunu kullanıyor muş ve memnun muş. Kartal Otomasyonda var.

20230118_123651.jpg

Kartal otomasyondan Uni-t UT89XD ve Kingdun 60 parça tornavida setini ve ayrıca hepsiburada dan einhell 115 avuç taşlamayı cebimden ödeyerek faturasını şirket adına kestirdim. Sonra biraz emrivaki yapmış gibi olsamda patron faturayı görünce ödemesini yaptı bana. Üç ürün için toplamda 1400₺ ödedim.

Şimdi sıra geldi diğer ihtiyaçlara.
Korad Ka3005D ve Sunline 899D+ zaten listede var. Ama bunlardan daha acil şarjlı tornavidaya ihtiyacım var. Ben aslında manuel olarak tornavida kullanmayı seviyorum ama bazen ufak tefek delik delmek gerekiyor. Bu delikler genelde ince sac yada tahtalara deliniyor. O yüzden duvar delecek kadar kuvvetli makineye ihtiyacım yok. Şöyle 500₺ civarında bir makina öneriniz var mı?

20230203_182344.jpg

20230203_182354.jpg

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,169
Üyeler
2,899
Son üye
Abdullahuguz

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Back