ona bir bakalım bulunmuyorsa hemen bulunanıyla devam ederiz tasarım basit.
Peki bu izolator kendini koruyabiliyor mu? Kullan at mi olacak? Ya da soyle duzelteyim. Pulse sirasinda ariza yapan parca olAcaksa moduler yapi dizayn edilebilir mi bastan? Bozulan ne varsa hizlica degistirilebilsin.USB İzalatör NMUSB202MC Devresi
Eski bilgisayarın usb portları yanınca bende usb izalatör arayışına girdim. https://www.firatdeveci.com/usb-data-isolator-nmusb202mc/ linkteki malzemeyi kullanmaya karar verdim. PCB çizimi diptrace ile yapıldı, çok iyi bir çizim olmadı. PCB yi kendim basacağım için bu şekilde yaptım. PCB...mekatronik.org
Şurada yapalım demişim daha önce
bu benim paylaştığım link zatenniconiconi/isousb211
ISOUSB211 Development Board - USB 2.0 High-Speed (480 Mbps) Galvanic Isolator.notabug.org
yapabilirm abi.İşi yapandan para almıyoruz. PCB'leri sen dizip lehimler misin?
Cevaplari editlemeyi birakmam lazim. Yazdiklarimin yarisi gec kaliyor bu yuzden. Ek yapmistim. Ya da soyle duzelteyim. Pulse sirasinda ariza yapan parca olacaksa moduler yapi dizayn edilebilir mi bastan? Bozulan ne varsa hizlica degistirilebilsin.Normal şartlarda evet. Ama 2-3KV verirseniz yapacağı birşey olmaz muhtemelen
@taydin abi proje var dahil olur musun?
USB 2.0 izolatorNe yapılıyor takip etmedim ama varım tabiki
Ne yapılıyor takip etmedim ama varım tabiki
Bu projede de aktif rol alırsam forumdaki çaplı 5. projem olacak.Referans tasarımlar:
niconiconi/isousb211
ISOUSB211 Development Board - USB 2.0 High-Speed (480 Mbps) Galvanic Isolator.notabug.org
Konuya vakıf olmadığımdan soruyorum, Neden USB 2.0? Mesela 3.0da izolasyon sorunu olmuyor mu?USB 2.0 izolator