giriş header ve type cBu cihazın giriş çıkış soketleri gibi seçeneği olabilirmi ? Örneğin PC ye bir cihaz bağlarken de kullanabilirim yada skop a bağlarken de kullanabilirmiyim? Yoksa sadece tek bir cihazı korumak içinmi olabilir?
Kullandigimiz urunler icin bu hiz yeterli. USB 3.0 icin chip yoktur zaten, olsa da asiri maliyetli olur. Kullanmayacagimiz hiz icin urun yapmak anlamli degil.40-50 dolar lar gözüme çarpıyor. Böyleyse beni aşar.
Konuya vakıf olmadığımdan soruyorum, Neden USB 2.0? Mesela 3.0da izolasyon sorunu olmuyor mu?
10 tane alinirsa tanesi 13$, Turkiye'de kaca gelir acaba?https://www.digikey.com/en/products.../16982078?s=N4IgTCBcDaIJIGUDyBVBAhMBGLIC6AvkA
IC'yi buldum. Türkiye temslcisi EKOM'dan siparişle temin edebiliriz.
biz öğrenciyiz diyip tanesine 10 dolar yazdıabilir miyiz acaba?10 tane alinirsa tanesi 13$, Turkiye'de kaca gelir acaba?
TR fiyati 18$'in altinda zor olur bence.biz öğrenciyiz diyip tanesine 10 dolar yazdıabilir miyiz acaba?
ben pazarlık yaparım.TR fiyati 18$'in altinda zor olur bence.
Projeyi yapacak arkadaşlar ve abilerim kızmazsaBu hızda çalışan pek seçenek yok @Ahmet. ISOUSB211 kullanmak gerekir diye düşünüyorum. TPS2111Ais 3 USD civarında. Referans tasarımı çok değiştirmeye değecek bir maliyet değil.
Projeyi yapacak arkadaşlar ve abilerim kızmazsa
Birde cp2102 ekleyebiliriz bence.
İzole uart hattımız da olur bu sayede
Kartın üstünde dahili olarak bulunması çalışırken dağınıklığın önüne geçer diye düşündüm abi.Zaten girişine herhangi bir FTDI takınca aynı şey olmayacak mı?
Peki abi.Kızmadım )) ama bence boşver.