Dosya içinde iletişim bilgileri varsa, uzaktan bağlantıya ihtiyac kalmaz. Mühtemelen dosyaları şifrelemeden önce beklemiş.readme adında dosya bulduk ve evet fidye
robocopy "%AppData%\Thunderbird" "e:\Yedek\C\Users\Appdata\Roaming\Thunderbird" /e /mir /np /tee /UNILOG+:"e:\Yedek\C_log.txt"
robocopy "%AppData%\LibreOffice" "e:\Yedek\C\Users\Appdata\Roaming\LibreOffice" /e /mir /np /tee /UNILOG+:"e:\Yedek\C_log.txt"
robocopy "%AppData%\Mozilla" "e:\Yedek\C\Users\AppData\Roaming\Mozilla" /e /mir /np /tee /UNILOG+:"e:\Yedek\C_log.txt"
robocopy "C:\Projeler" "e:\Yedek\C\Projeler" /e /mir /np /tee /UNILOG+:"e:\Yedek\C_log.txt"
Korkuttun gene beni.
Şimdi windows yüklü bölüme format atmak zorunda kalacağım.![]()
O eskidendi.Zaten windows kullanan birisinin yılda bir bilgisayarına format atması yerinde bir hareket olur.
O eskidendi.![]()
Hata bildirim sisteminede güvenemiyorum.Geçen hafta Adobe'yi kaldırdım. Bugün Solidworks 3Dexperience'i kaldırdım. Bunların bir sürü çöpü hala duruyor sistemde. Adobe'un update manager'i hala aktif hafızada çalışıyor. Windows yazılım kurulumu ve kaldırılması geçmişte de bozuk idi, bugün de bozuk.