hakan8470
abantu
Buraya 100nF 50v taktim, ESR 200Ω cikamsi normal . 1Mhz de vs cok daha dusuk olacak9 adet 63v 100nF olctum hepsinin ESR si 270Ω civarindaydi. 7 adet 50v 100nF in ESR si de 270Ω civarlardaydi.
Buraya 100nF 50v taktim, ESR 200Ω cikamsi normal . 1Mhz de vs cok daha dusuk olacak9 adet 63v 100nF olctum hepsinin ESR si 270Ω civarindaydi. 7 adet 50v 100nF in ESR si de 270Ω civarlardaydi.
röleli yük devresi yapalım ilave, tv kapandığında güç kaynağını yüklesin açıldığına yükü televizyona bıraksınBuradaki forumdan okuduklarimla bazi seyler yaptim.
@Ahmet evet yukteyken calisiyor bu, ekran ve board a baglayinca calisti. Hatta 24v olan yer 44v a cikiyor. Fis takiliyken ve tv calismiyorken yine cizirti yapiyor.
@Mikro Step Cikistaki diyot isiniyor, bobin isiniyor, kondansator isiniyor. Kondansator ve diyot ozdisan da var sepete ekledim.
Bobin i bulamadim, HYT 30076661 shock coil vs isimlendirme yapilmis, acaba buna yakin bir coil ne olabilir, 40 uH herhangi bir coil olabilir mi? ozdisan da olanlardan olursa cok iyi olur.
Enerji tuketimine destek diyorsun yaniröleli yük devresi yapalım ilave, tv kapandığında güç kaynağını yüklesin açıldığına yükü televizyona bıraksın

Evet olurmus burada bahsedilmis baska bir turden. Asagidaki resimde de bunun bilgileri var. 40uH ve 3A olsa yetiyor. hadi bulalimBobin i bulamadim, HYT 30076661 shock coil vs isimlendirme yapilmis, acaba buna yakin bir coil ne olabilir, 40 uH herhangi bir coil olabilir mi?

Scop varScop yok mu? Sekonder tarafa bir bakmak lazim.
Tamam abi aksam atarimIsinan diyodun hem girisini hem cikisini bir gorelim.
Belki bir ip ucu cikar.
Kullanmadığımız cihazların fişini çekelim : ))Enerji tuketimine destek diyorsun yani![]()
Ilk zamanlar kart i , tv den bagimsiz disarida deniyordum. O zaman cit cit sesi geliyordu. Yine disaridayken geliyor.Bir dakika mesajinda simdi gordum. Cit cit sesini elde etmissin.
Bu ses TV standby modunda mi cikiyor du?
Eger oyleyse sorun koseye sikismak uzere.
S4 ve S5 takili degil.32145 eklentisine bak
Kirmizi blok icindeki jumparlari merak ettim. Bunlar takili degil mi? Bu devre 24v modeli ise 12v dedigi yerleri de 24v olarak dusunmek lazim. Emin olmak istiyorum.