Mikro Step Kıdemli Üye Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 6,964 27 Şubat 2023 #1 Yalitkan yuzeylerin metal ile kaplanmasi hakkinda...
Gokrtl Gökhan Kartal (TeknoDay) Staff member Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 12,204 28 Şubat 2023 #2 Çevirideki "Ses Kırışıklıkları" tabiri hoşuma gitti
Mikro Step Kıdemli Üye Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 6,964 1 Mart 2023 #3 Kesinlikle oyledir diyemiyorum ama videodan orjinal ses kaydinin digital ortamda oldugu izlenimine kapildim. Eger oyleyse (en azindan gunumuzde boyleyse) odyofil grubu sesi plaktan dinleyerek daha kaliteli muzik dinlediklerini sansinlar hala. Bu durum arkadasimin bir anisini hatirlatti. Arkadasim mactan sonra eve geldiginde bobrek tasi sorunundan dolayi babasi icin alinan buzdolabindaki pet sisedeki suyu kana kana icmis bitirmis. Sonrada babasindan firca yiyecegi dusuncesiyle siseyi musluktan doldurup geri dolaba koymus. Aksam yemeginde baba dolaptaki siseyi istemis ve likir likir icip, "Bitiyorum su suya, mis gibi cam kokuyor demis".
Kesinlikle oyledir diyemiyorum ama videodan orjinal ses kaydinin digital ortamda oldugu izlenimine kapildim. Eger oyleyse (en azindan gunumuzde boyleyse) odyofil grubu sesi plaktan dinleyerek daha kaliteli muzik dinlediklerini sansinlar hala. Bu durum arkadasimin bir anisini hatirlatti. Arkadasim mactan sonra eve geldiginde bobrek tasi sorunundan dolayi babasi icin alinan buzdolabindaki pet sisedeki suyu kana kana icmis bitirmis. Sonrada babasindan firca yiyecegi dusuncesiyle siseyi musluktan doldurup geri dolaba koymus. Aksam yemeginde baba dolaptaki siseyi istemis ve likir likir icip, "Bitiyorum su suya, mis gibi cam kokuyor demis".