Steam olsa güncellemeden şüphe edebilirdik.Steam değil.
Timur Hoca yok mu oralarda bilardo cafe . Böyle istakayi topları hissetmeden karşıda ki adama laf sokmadan oyunun tadi mı çıkar?Daha önce sorunsuz çalışan oyun artık sorunlu hale geldi. Ne zaman geldi, ne sebep oldu, hiç bilmiyorum. Uzun süre oynamamıştım, biraz önce çalıştırdım ve fare donuyor. Sebebi ne olabilir?
19523 eklentisine bak
Steam olsa güncellemeden şüphe edebilirdik.
Bilgisayarın üstünde harici grafik kartı varsa eğer bu uygulamayı grafik kartı ile başlat seçeneği olması lazım belki düzelir
Timur Hoca yok mu oralarda bilardo cafe . Böyle istakayi topları hissetmeden karşıda ki adama laf sokmadan oyunun tadi mı çıkar?
sanırım oyun Windows makina da çalışıyor.Tam ekran değil de desktop window olarak çalıştırırsam fare normal.
Hocam merak ettim izleyelim. Mac'de sorunsuz calisiyor. Benim karsilastigim en buyuk sorun mouse calibrasyon ve ayarlari oluyor. Bir kere tutunca harika oluyor.Bu online oyun zaten. Bir Türk ekip var bizim, üç bantta gavurları perişan ediyoruz
Bu oyun web tarayıcı ile mi oynanıyor?Daha önce sorunsuz çalışan oyun artık sorunlu hale geldi. Ne zaman geldi, ne sebep oldu, hiç bilmiyorum. Uzun süre oynamamıştım, biraz önce çalıştırdım ve fare donuyor. Sebebi ne olabilir?
19523 eklentisine bak