Weller 921Z havya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Burak
  • Başlama tarihi Başlama tarihi
Bence teknolojisini yenileyin adamın biri yapmış YouTube'da.

Aliexpress'ten aldim demis ama verdigi link aliexpress degil yalniz, scam olma ihtimali var. Yapacaksa kendisi arastirip yapsin parcalari Aliexpress uzerinden aratarak. Kiti alacak, uc ve sap alacak. Vergi odeyecek. Ucuz bir havyali hava istasyonu fiyatina gelir zaten. Performansin da ne olacagi kesin belli degil.

Son düzenleme:
24 volt havya kalemi buldum 3 pinli bağlantısını yaptım fakat şöyle bir durumla karşılaştım. Havya kalemi ısınıyor ama lehim telini eritecek kadar yeterli değil. Ben yukarıda Weller markalı havyanın input değerinin fotosunu çekmiştim . 220 volt gösteriyor ama havyanın girişi 115 volt o yüzden mi ısıtmıyor acaba ?

Not: Denemiş olduğum havya kalemi de Weller bu arada .

Teşekkür ederim . İyi akşamlar
Siz hangi ulkede yasiyorsunuz, sebeke voltajiniz nedir? Elinizdeki modelin katalogda besleme Voltaji 220 gorunuyor, siz 115 demissiniz. Uzerinde etiket var mi 115 olduguna dair? 115V olduguna nasil karar verdiniz? Cihazin icindeki trafo saglam mi? AC cikis verebiliyor mu?

Siz hangi ulkede yasiyorsunuz, sebeke voltajiniz nedir? Elinizdeki modelin katalogda besleme Voltaji 220 gorunuyor, siz 115 demissiniz. Uzerinde etiket var mi 115 olduguna dair? 115V olduguna nasil karar verdiniz? Cihazin icindeki trafo saglam mi? AC cikis verebiliyor mu?

Ayni sorular benimde aklımda dönüp duruyor.

Burada bende sordum ama cevap gelmedi.

Bende fotoğraf ekle tam neymiş anlayalım dedim ama cevap yok. Benim anladığım istasyona bağladığı havya kolu 115v ama böyle birşey pek mümkün değil. Volt ve Watt'ı karıştırmış olabileceğini düşündüm.

Forum istatistikleri

Konular
7,302
Üyeler
2,952
Son üye
FurkanYilmaz-97

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back