Aliexpress'ten aldim demis ama verdigi link aliexpress degil yalniz, scam olma ihtimali var. Yapacaksa kendisi arastirip yapsin parcalari Aliexpress uzerinden aratarak. Kiti alacak, uc ve sap alacak. Vergi odeyecek. Ucuz bir havyali hava istasyonu fiyatina gelir zaten. Performansin da ne olacagi kesin belli degil.Bence teknolojisini yenileyin adamın biri yapmış YouTube'da.
Siz hangi ulkede yasiyorsunuz, sebeke voltajiniz nedir? Elinizdeki modelin katalogda besleme Voltaji 220 gorunuyor, siz 115 demissiniz. Uzerinde etiket var mi 115 olduguna dair? 115V olduguna nasil karar verdiniz? Cihazin icindeki trafo saglam mi? AC cikis verebiliyor mu?24 volt havya kalemi buldum 3 pinli bağlantısını yaptım fakat şöyle bir durumla karşılaştım. Havya kalemi ısınıyor ama lehim telini eritecek kadar yeterli değil. Ben yukarıda Weller markalı havyanın input değerinin fotosunu çekmiştim . 220 volt gösteriyor ama havyanın girişi 115 volt o yüzden mi ısıtmıyor acaba ?
Not: Denemiş olduğum havya kalemi de Weller bu arada .
Teşekkür ederim . İyi akşamlar
Siz hangi ulkede yasiyorsunuz, sebeke voltajiniz nedir? Elinizdeki modelin katalogda besleme Voltaji 220 gorunuyor, siz 115 demissiniz. Uzerinde etiket var mi 115 olduguna dair? 115V olduguna nasil karar verdiniz? Cihazin icindeki trafo saglam mi? AC cikis verebiliyor mu?