Willem eeprom programlayıcı

Gaffar

Yeni Üye
Katılım
8 Nisan 2022
Mesajlar
7
Merhaba gerup üyeleri.
Kısa zaman önce aliexpressden aldığım çok işlevli willem eeprom prgramlayıcıyı edindim. SST27SF512 chipini programlamak için bu cihaz kullanılıyormuş.
cihaz üzerinde usb portu olduğu için pcye bağlantıda sorun olmayacağını düşündüm ama o port besleme girişi olarak kullanılıyormuş. eski nesil cihaz olduğu için pc ye ecp portu üzerinden bağlanıyormuş ve tabiki bendeki bilgisayarda o giriş yok. bu kablonun herhangi bir dönüştürülme şansı varmı veyahut bildiğiniz bir yöntem yardımınıza ihtiyacım var. konu ekine cihazın kullanma kılavuzunu ekleyeceğim orda cihaz diagramı mevcut şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
 

Ekler

  • X-CX0169A 英文说明书1.doc
    3.7 MB · Görüntüleme: 101
willem eeprom prgramlayıcıyı edindim. SST27SF512 chipini
Programlama işini bir kez yapacaksanız bu eprom u hemen hemen her Universal cihaz programlar willem le uğraşma bir yerlerde programlad . Herzaman lazımsa en azinda. Minipro tarzi bir programlayici edin
 

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
5,885
Mesajlar
100,437
Üyeler
2,493
Son üye
cym247

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top