Peki aldığınız ssd'nin sunmayı iddia ettiği hız nedir?Ohoo bizim windows makina ölmüş de ağlayanı yok
Peki aldığınız ssd'nin sunmayı iddia ettiği hız nedir?
yarıya ancak ulaşmış o zaman.Tabii yine hdd'ye göre iyi tabii.samsung ssd 870 evo. 560 MB/s sıralı okuma, 530 MB/s sıralı yazma.
yarıya ancak ulaşmış o zaman.Tabii yine hdd'ye göre iyi tabii.
Dayanamadım bende ölçüyorum. Birazdan gözlerinizi fal taşı gibi açtıracağımAynen. Benim HDD ye göre 100 kat hızlanma var.
Tamam pc toplarken kime danışacağımı buldum.Birincisi C diskim 512MB, İkincisi D diskim 1GB
Bilgisayarım kırmızı çizgimdir.
19370 eklentisine bak
19371 eklentisine bak
Sana bir liste atayım, o listedekilerin güncel olanlarını al. Mesela benim anakart msi z390. Şuanda ya z490 var yada z590. Bu seride AC yazan versiyonu almak akıllıca olur. Çünkü diğer modellerde işlemciyi 9 tane mosfet beslerken bunda 11 tane mosfet besliyor. Birazcık ince eleyip sık dokuyarak güzel bir makine toplanabilir. Ama işin kötüsü 2 yılda eskiyor. Öyle eskisi gibi 10 sene gitmesi hikaye. İşlemciyi aldığımda en yüksek 9600k vardı. Daha iki sene geçmedi, yanılmıyorsam şuanda 12000k var.Tamam pc toplarken kime danışacağımı buldum.
Birincisi C diskim 512MB, İkincisi D diskim 1GB
Bilgisayarım kırmızı çizgimdir.
Biraz doldur da öyle ölç. Boş diski ölçmüşsün
M2 aldığın zaman hatırlatırım.Hızlı koşan atın boku seyrek düşer
M2 aldığın zaman hatırlatırım.
Sizdeki anakarta en fazla i7 3770K takilabiliyor. Daha ustu olmuyor. Onlarinda fiyati ucmus bu aralar. 1.200 TL veya ustu rakamlar istiyorlar, sifir islemci fiyatina gelmis nerede ise. Ancak tanidiktan bulunursa uygun fiyata alinabilir. Yoksa gerek yok o paralari vermeye 12 yillik islemciye.Aslında mevcut anakart soketine uyan daha iyi bir işlemci bulsam alabilirim. Bu bilgisayarda daha baya bir ömür var