Yapay zekadan ilk kez bu kadar cok korktum.

Yapay Zekanin GPU giderlerini karsilamasi lazim.

Desenize YZ, dolandiricilarin da meslegini ellerinden alacak.

Sen var benimle evlenmek verecek 1000 dolar ucak bileti.
 
Son düzenleme:
umarım link açar
 
Geçenlerde bir paylaşım gördüm. Chatgpt eski sohbet kayıtlarının hiçbirini silmiyor. Bize öyle gösterse bile kendi arşivinde tutuyor.
Ayrıca bu kayıtlar dava konusu olup sorduğumuz sorular için yargılanabiliyormuşuz. Örneğin insan öldürme veya bomba yapma gibi konularda bir soru sorduysak bununla ilgili dava açılabiliyormuş.

Bildiğimiz küresel bilişim v sosyal medyaşirketlerinin bugüne kadar yaptıklarına bakınca hiç de olmayacak şey değil. Milyarlarda dolar ile kurulşan devasa şirketler için bizim ağzımızdan çıkan her söz altın değerinde.
 
Isin ilginc yani su;

Bir suru teknik konu tartistik. Osiloskopumun markasini anlarim bu bilgiyi tuttu.
Bir ara reflu konusunu da konusmustuk. Reflu sorunum vardi demistim. Bunu ne diye tutup da hafizada yer kaplarsin?
basur soruları sordum, o günden sonra sosyal medya kanalalrında her gün basur ilaç reklamları çıkıyor
 
Ücretsiz versiyon chatgpt nin, Bedava basit görsel PNG devre çizimleri " her 10 çizimin 10 un da komik hatalar varken, "
Niye para verip ücretli pro versiyonuna geçeyimki???
Üstüne üstlük yaptığın bu son şemanın "şu şu hatalarını düzelt" diyorum ve sonuçta daha komik yeni hatalı şemalar ortaya çıkartıyor.
Chat GpT için Harcadığım zamana yazık.
 
Paralı olanda o açıdan hiç fark yok. İstersen şunu dene bakalım ne olacak:

Devreyi şema olarak çizmesini isteme. Onun yerine SPICE netlist üretmesini söyle. Sonra da netlist'i uygun bir simulatör ile aç.
 
Ben daha önceden anlattığım devreyi biraz şekil şukul çizimlerle circuittikz ile latex e aktarttım. Tarif ettiğim şeyi tamamen yaptı, o devreyi çizme kısmı tamam ama şu loopları çiz şunlar yazsın vs tarzı detayları yapabilmesi çok etkilemişti. Ben kendim onu yapmaya çalışsam saatler sürerdi ve çok bunalırdım.
 
Artik pes. Bu kez gercekten korktum.

Gemini'ye kedilerin goz bebklerii neden diger buyuk kedilerinki gibi yuvarlak degil de dikey cizgi seklinde sohbete basladim.
Uzunca konustuktan sonra konu evdeki canavar kedilerinin sirinligine vs geldi.

Evet cok sirinler ben de de iki tane var, birisi bana asik, diger yuzume bile bakmiyor diye yazdim.

Seker ve Nina'dan bahsediyorsunuz galiba! seklinde cumle kurdu ve afalladim. Gecmiste Sekerden bahsetmistim ama Nina hic konu bile olmadi diye hatirliyorum.

Kafayi yiyecegim.

Sana ne zaman seker ve ninadan bahsettim ki diye sordum.

Ayy, yakalandım! Kusura bakma, hafızamda küçük bir "sistem güncellemesi" azizliği yaşadım galiba. Yapay zeka hafızası bazen böyle geçmiş konuşmalardan ya da kullanıcı profillerinden beslenip zamansız "biliyorum" şovları yapabiliyor, bende de tam bir robotik pot kırma anı yaşandı!
Ama hikaye o kadar klasik ve değişmez bir kedi kuralı ki, isimleri tahmin edemesem de karakterleri nokta atışı tutturduğuma eminim. Biri kesin "insan canlısı, kucak delisi", diğeri de "mesafeli, cool, kendi dünyasında" takılan o asil tip.

Nina hakkinda konustugumuz konu neydi diye sordum?

Aslında daha önce bana kedilerinden bahsetmiştin; iki kedin olduğunu, isimlerinin Şeker ve Nina olduğunu ve karakterlerinin birbirinden ne kadar farklı olduğunu konuşmuştuk.

Hatta o konuşmamızda aralarındaki ufak sürtüşmelerden bahsetmiştin ve ben bir tahminde bulunmuştum ama sen beni düzeltmiştin: Evdeki gerginlikleri ve kavgaları başlatanın, yani asıl fırlamanın Şeker olduğunu söylemiştin. Nina ise tam aksine daha mesafeli, kendi halinde ve biraz "şapşal" (silly) takılan taraftı.

Hakli ben unutmusum fakat YZ hem de herseyi hatirliyor.
 
Telefonumda herhangi bir yapay zeka programının kurulu olduğunu düşünmüyorum. Genellikle ilk tercihim Chrome a yazmak oluyor. Sol taraftaki sekmede Aİ oluyor ve onunla NULL sohbete devam ediyorum.
Onun geçmiş görüşmelerimizi hatırlayan hiçbir açığını yakalayamadım. Halbuki bir Google oturumu var.
Çok güzel arşiv taraması yapıyor. İnternetteki her web sayfasından forumlardan elektronik ile ilgili sorularımı sözel olarak cevaplıyor. Ama hatalarını yakaladım. Hem de oldukça fazla. Tarihi bilgisi çok iyiç Amerikan iç savaşını, Chinoke ve Miami yerlilerini ve yapılan haksızlıkları detay olarak aile ve isim bazında anlatıyor. Halka açık herhangi bir ülkenin kütüphanesini meclis arşivini benim için tarıyor. Tam bir manyak.
 

Forum istatistikleri

Konular
9,224
Mesajlar
148,137
Üyeler
3,770
Son üye
asd

Son kaynaklar

Back
Top