Yapay zekadan ilk kez bu kadar cok korktum.

Yapay Zekanin GPU giderlerini karsilamasi lazim.

Desenize YZ, dolandiricilarin da meslegini ellerinden alacak.

Sen var benimle evlenmek verecek 1000 dolar ucak bileti.
 
Son düzenleme:
umarım link açar
 
Geçenlerde bir paylaşım gördüm. Chatgpt eski sohbet kayıtlarının hiçbirini silmiyor. Bize öyle gösterse bile kendi arşivinde tutuyor.
Ayrıca bu kayıtlar dava konusu olup sorduğumuz sorular için yargılanabiliyormuşuz. Örneğin insan öldürme veya bomba yapma gibi konularda bir soru sorduysak bununla ilgili dava açılabiliyormuş.

Bildiğimiz küresel bilişim v sosyal medyaşirketlerinin bugüne kadar yaptıklarına bakınca hiç de olmayacak şey değil. Milyarlarda dolar ile kurulşan devasa şirketler için bizim ağzımızdan çıkan her söz altın değerinde.
 
Isin ilginc yani su;

Bir suru teknik konu tartistik. Osiloskopumun markasini anlarim bu bilgiyi tuttu.
Bir ara reflu konusunu da konusmustuk. Reflu sorunum vardi demistim. Bunu ne diye tutup da hafizada yer kaplarsin?
basur soruları sordum, o günden sonra sosyal medya kanalalrında her gün basur ilaç reklamları çıkıyor
 

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
9,173
Mesajlar
147,670
Üyeler
3,730
Son üye
Erdinç GÜRSES

Son kaynaklar

Back
Top