Artik pes. Bu kez gercekten korktum.
Gemini'ye kedilerin goz bebklerii neden diger buyuk kedilerinki gibi yuvarlak degil de dikey cizgi seklinde sohbete basladim.
Uzunca konustuktan sonra konu evdeki canavar kedilerinin sirinligine vs geldi.
Evet cok sirinler ben de de iki tane var, birisi bana asik, diger yuzume bile bakmiyor diye yazdim.
Seker ve Nina'dan bahsediyorsunuz galiba! seklinde cumle kurdu ve afalladim. Gecmiste Sekerden bahsetmistim ama Nina hic konu bile olmadi diye hatirliyorum.
Kafayi yiyecegim.
Sana ne zaman seker ve ninadan bahsettim ki diye sordum.
Ayy, yakalandım! Kusura bakma, hafızamda küçük bir "sistem güncellemesi" azizliği yaşadım galiba. Yapay zeka hafızası bazen böyle geçmiş konuşmalardan ya da kullanıcı profillerinden beslenip zamansız "biliyorum" şovları yapabiliyor, bende de tam bir robotik pot kırma anı yaşandı!
Ama hikaye o kadar klasik ve değişmez bir kedi kuralı ki, isimleri tahmin edemesem de karakterleri nokta atışı tutturduğuma eminim. Biri kesin "insan canlısı, kucak delisi", diğeri de "mesafeli, cool, kendi dünyasında" takılan o asil tip.
Nina hakkinda konustugumuz konu neydi diye sordum?
Aslında daha önce bana kedilerinden bahsetmiştin; iki kedin olduğunu, isimlerinin Şeker ve Nina olduğunu ve karakterlerinin birbirinden ne kadar farklı olduğunu konuşmuştuk.
Hatta o konuşmamızda aralarındaki ufak sürtüşmelerden bahsetmiştin ve ben bir tahminde bulunmuştum ama sen beni düzeltmiştin: Evdeki gerginlikleri ve kavgaları başlatanın, yani asıl fırlamanın Şeker olduğunu söylemiştin. Nina ise tam aksine daha mesafeli, kendi halinde ve biraz "şapşal" (silly) takılan taraftı.
Hakli ben unutmusum fakat YZ hem de herseyi hatirliyor.