japonyada LoRa ile yapmışlar hocamAslında rs485, uart yada canbus üzerinden yada esp32 ile uzaktan okunabilen bir sayaç fikri uzun zamandır aklımda var ama biraz daha bekleyecek.
Analog discovery 3 hayırlı uğurlu olsun abi@Sercan masa fotoğrafları çok güzel ve düzenliydi. Henüz düzenleme fırsatım olmadı ama bir güzellik de ben paylaşayım.
30716 eklentisine bak
Son resim mutfağı andırmış. Resme baktıkça patatesli gül böreği görüyorum.
Böyle kalacak hocam maliyetler malûm kira bir de ev burası Kömürlüğü 7 metreye 1.5metre civarıAlçı için fena değil ama saten için biraz daha ekmek yemesi lazım
İşimi görecek rahat çalışabileceğim bir yer yeterli kozmetik şuan önemli değil benim için...Benimki de kira. Keşke kendimin olsa.
AHİR ömrümüzde şöyle bir rafımız olur mu ki bizimde?
Böyle kalacak hocam maliyetler malûm kira bir de ev burası Kömürlüğü 7 metreye 1.5metre civarı
4mt masa yapacağım 70cm genişlikteHayırlı olsun. Aslında uzun atölye çok avantajlı olur. Karşılıklı duvarların üstlerini dolap yapsan, 2 x 7 m, 14 m dolap alanın olur. Bir duvarın önünü tezgah yapsan, 7m tezgah alanı Koy her şeyi yan yana, 3B yazıcı, lehim istasyonu, bilgisayar, PCB eritme istasyonu, lazer yazıcı ...
Yani uzun bir duvarın çok büyük avantajları var.
2015-2019 yılları arasında oturduğum evde müstakil garajım vardı. Blog sayfadaki Fidenetgaraj burdan geliyor aslında.İşimi görecek rahat çalışabileceğim bir yer yeterli kozmetik şuan önemli değil benim için...
Senin de Hdo serisi 4 kanal bir skobun olur inşallahAnalog discovery 3 hayırlı uğurlu olsun abi
Hantek 2 kanalı var osiloskopd'an ziyade inşallah o cihazların gerekli olduğu işler yapabilirimSenin de Hdo serisi 4 kanal bir skobun olur inşallah
Dediğin doğru. Hakkını vermek lazım. Bu konuda ben çok acemiyim. Doğru dürüst kullanmayı bilmiyorum.Hantek 2 kanalı var osiloskopd'an ziyade inşallah o cihazların gerekli olduğu işler yapabilirim