Yerli Pcb Klemens Üreticisi

İki tane şeyi merak ettim:

1- Kaç adet için bu fiyat
2- Bu tasarım firma tarafından size özel mi yapıldı? Hazır bir tasarım ise ne kadar modifiye edildi?
biz 200 civarı adetli aldığımız için bir miktar daha ucuza aldık ama perakende fiyatından çok da farklı değildi. yazdığım fiyat güncel perakende fıyatıdır.

bu sistemin kişiye özel hiçbir tarafı yok. 72, 100, 108, 200 gibi çeşitli yüksekliklerde profiller koniş gibi metre hesabı satılıyor. aldığınız profile uygun yan kapakları da istediğiniz adette satın alıyorsunuz. size düşen pcb tasarımını yaparken hangi profili kullanacağınıza karar vermek. mesela atıyorum 100 lük profil kullanacaksınız, pcb nin yüksekliğini 100mm yapıyorsunuz. genişliği size kalmış. pcb tasarımınızı da dilediğiniz genişlikte yapıp aldığınız profili pcb nin eni kaç ise ona göre keserek kullanıyorsunuz. ben gönye makinesi ile kestim. pano içine ray montajı yapacağım için ayrıca ray bağlantı aparatları da aldım.

Son düzenleme:
Fiyat pahalı. Bu fiyata altınkaya da ray tipi kapalı kutular var. Ayrıca bu profillerdende var. Fiyatı karşılaştırmak lazım.

Fiyat pahalı. Bu fiyata altınkaya da ray tipi kapalı kutular var. Ayrıca bu profillerdende var. Fiyatı karşılaştırmak lazım.
altınkayada profil olduğunu bilmiyordum. çin malı olanları var ama yumuşak ve mukavemetsiz olduğu için tercih etmedim. benim devremde dışardan görülmesi ve müdehale edilmesi gereken 3 trimpot 5 led var. kapalı tip kutu bana zulüm olurdu. led, trimpot çubukları, delikleri, yazıları vs. kendin biliyorsun zaten.

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,938
Son üye
oguzbaste

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back