Son etkinlik

• woLwox
    woLwox adlı üye Genel Konular başlığı altında Alibaba Aliexpress vb. konusunu açtı.
    Herkese merhaba.. Bu gibi sitelerdeki ürünleri bizler için satın alan bir firma bilen var mı? Ben bir sepet yapacağım o benim yerime...
  • N
    Nev-Ar commented on Nev-Ar's profile post.
    Hocam osilaskobun durumu nasıl,ben ses frekansı ile uğraşıyorum analog osilaskop vazgeçilmez konumda,cihazın tüp ve komitatörleri...
  • fide
    Resimdeki süpürgenin herhangi bir rengini bütün olarak arıyorum. 2012 de aldığım bu süpürgeden çok memnunum. Abime de tavsiye edip...
    • 1777794157138.jpeg
  • F
    Fikirleriolanadam adlı üye 3D yazici destekli PCB yapma teknigi konusuna cevap yazdı.
    Hocam sizin attiginiz bir video vardi, normal yazici ile toneri direk bakir plaketin ustune basiyordu pcb yi, bence o yontem tum...
  • Gokrtl
    Gokrtl adlı üye Duvar boyama hakkinda konusuna cevap yazdı.
    Benim duvarlarda brüt beton astarı, kalekim dolgu astarı, binder astar kullanıldı ama sırasını bilmiyorum.
  • A
    ArdaDmr adlı üye attiny2313a ile kumanda yapımı konusuna cevap yazdı.
    attiny2313a IR Led kontrolü için uygun donanımları karşılıyor mu? (gelişmeye çalışan bir acemiyim ondan dolayı soruyorum)
  • F
    Fikirleriolanadam adlı üye 3D yazici destekli PCB yapma teknigi konusuna cevap yazdı.
    Reçine yazici ile yapilip ekstra yontemlerle iyilestirilip guclendirilse mumkunatli
  • Dede
    Dede adlı üye Dizel basınçlı metal eritme fırını konusuna cevap yazdı.
    Doğru değil. Dökümhanelerde çok kullanılır üstelik çelik ve Pik ergitmelerde. İndüksiyonda iletken olması sebebiyle kendisi ısınarak...
    • 1777736482576.png
    • 1777736514732.png
    • 1777736552491.png
    • 1777736594745.png
  • Dede
    Dede adlı üye Akülü (pilli) araba sesi konusuna cevap yazdı.
    Yayalar açısından yasal zorunluluk.
  • KAZIMUGUR
    KAZIMUGUR adlı üye Dizel basınçlı metal eritme fırını konusuna cevap yazdı.
    3000 ° Celcius a kadar kullanabilirsin.. Earth un elması nasıl ürettiğine bakılırsa kullanılır hem de en yüksek sıcaklıklara...
  • fide
    fide adlı üye Duvar boyama hakkinda konusuna cevap yazdı.
    Bu malzeme alçının içine işleyip hem alçıya tutunuyor hem de alçının yüzeyinde plastik boyanın tutunacağı bir kaplama/yüzey oluşturuyor...
  • fide
    fide adlı üye Duvar boyama hakkinda konusuna cevap yazdı.
    Alçının yüzeyi düzeltildikten sonra @Yasin. Bahsettiği gibi astar yapılması gerekir hocam. Zor bir işkem değil. Suya benzer bir...
    • 1777730950934.jpeg
  • U
    ucakelektronik commented on Nev-Ar's profile post.
    Bursa
  • deleted
    deleted adlı üye Dizel basınçlı metal eritme fırını konusuna cevap yazdı.
    Grafit pota olmaz. Yüksek sıcaklık ve oksijen ile kömür gibi yanar.
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye Akülü (pilli) araba sesi konusuna cevap yazdı.
    porsche taycan tamamen elektrikli ve sentezlenmiş farklı motor sesleri arasından seçim yapılabiliyor.

Çevrimiçi personel

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
9,284
Üyeler
3,825
Son üye
1001component

Son kaynaklar

Back