9 volt pil fiyatları problemi

Pil canavarı BM869 için aliexpress'den bundan iki tane almıştım. Yıllardır bittikçe çevire çevire kullanıyorum. İçinde paralel bağlı iki lityum hücre, usb den şarj kontrol ve bitene kadar 9V sabit çıkış veren step-up var. Artık pil gönderimi yapılmıyor ve iç piyasada bu tip bir ürün yok sanırım.

35220 eklentisine bak
Abi bu piller geldi, inanilmaz memnuniyuet verici, tesekkurelrimi sunarim. Pilleri dandik el lambalarinin icerisine yerlestirip gondermisler. Sapasaglam. :gulus2:

Ben bu GP den urkuyorum, kimisi iyi kimisi cok kotu cikiyor, CIn iskencesi gibi. Sahtesimi var piyasa da bilemedim. :dusun2:

genelde 10 yıl raf ömrü var. 3-4 senesini yemiş olsa geriye epey bir zaman kalır. tabi saklama şartları da önemli 50 derecede fırınlandıysa çok daha hızlı bitecektir.

Merhabalar,
Aşağıdaki pili yorumlarda gördüm, 2 tanesi şarj kabloları ile ~2000₺ geliyor satın almaya değer mi sizce?

Screenshot_2025-07-04-23-16-44-185_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Cihaz benim değil, ne kadar eder bilmiyorum maalesef.
Cihaz ne iş yapıyor peki?
Kaç volt ile çalışıyor? 2X9 Simetrik mi? 2X9 Paralel mi? 2X9 Seri mi?
Biraz detay verirsen belki daha mantıklı fikirler çıkar ortaya.
Mesela ben 2 tane 9v pile 2000TL vereceğime, 5 tane 3.7v 18650 pile 2000TL vermeyi tercih ederim.
Çünkü bu resmini attığın 9v piller 600mAh gücünde. 18650 piller ise 2900mAh gücünde.

Cihaz ne iş yapıyor peki?
Kaç volt ile çalışıyor? 2X9 Simetrik mi? 2X9 Paralel mi? 2X9 Seri mi?
Biraz detay verirsen belki daha mantıklı fikirler çıkar ortaya.
Mesela ben 2 tane 9v pile 2000TL vereceğime, 5 tane 3.7v 18650 pile 2000TL vermeyi tercih ederim.
Çünkü bu resmini attığın 9v piller 600mAh gücünde. 18650 piller ise 2900mAh gücünde.
Cihaz metal dedektörü.
Yazdığım gibi cihaz benim değil, ben de sadece fotoğrafı var, hiçbir bilgi yazılmamış sadece 9v yazıyor, seri mi, paralel mi, simetriğin ne olduğunu bile bilmiyorum zaten.
Bir 9v cihazı çalıştırıyor diğer 9v başka parçayı çalıştırıyor olabilir fakat bilmiyorum gene de.

Cihaz metal dedektörü.
Yazdığım gibi cihaz benim değil, ben de sadece fotoğrafı var, hiçbir bilgi yazılmamış sadece 9v yazıyor, seri mi, paralel mi, simetriğin ne olduğunu bile bilmiyorum zaten.
Bir 9v cihazı çalıştırıyor diğer 9v başka parçayı çalıştırıyor olabilir fakat bilmiyorum gene de.
İşte ne kadar bilgi o kadar hizmet. :)

yeni nesil li-ion şarjlı 9 voltların bir derdi de gürültü. içlerinde step-up regülatör var. ölçü aletlerinde vs kullanılacak ise dikkat etmek lazım. ölçüm sonuçlarını etkileyebilir.

uğraşmamışladır ama bence yapılabilir. fakat düşük sukunet akımlı ldoları hep 6 volta kadar görüyorum.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,937
Üyeler
3,173
Son üye
apnr

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile full bridge h köprüsüyle sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back