Abi bu piller geldi, inanilmaz memnuniyuet verici, tesekkurelrimi sunarim. Pilleri dandik el lambalarinin icerisine yerlestirip gondermisler. Sapasaglam.Pil canavarı BM869 için aliexpress'den bundan iki tane almıştım. Yıllardır bittikçe çevire çevire kullanıyorum. İçinde paralel bağlı iki lityum hücre, usb den şarj kontrol ve bitene kadar 9V sabit çıkış veren step-up var. Artık pil gönderimi yapılmıyor ve iç piyasada bu tip bir ürün yok sanırım.
35220 eklentisine bak
2000 liralık pili kaç paralık bir alete takacaksın?Merhabalar,
Aşağıdaki pili yorumlarda gördüm, 2 tanesi şarj kabloları ile ~2000₺ geliyor satın almaya değer mi sizce?
42623 eklentisine bak
Cihaz benim değil, ne kadar eder bilmiyorum maalesef.2000 liralık pili kaç paralık bir alete takacaksın?
Cihaz ne iş yapıyor peki?Cihaz benim değil, ne kadar eder bilmiyorum maalesef.
Cihaz metal dedektörü.Cihaz ne iş yapıyor peki?
Kaç volt ile çalışıyor? 2X9 Simetrik mi? 2X9 Paralel mi? 2X9 Seri mi?
Biraz detay verirsen belki daha mantıklı fikirler çıkar ortaya.
Mesela ben 2 tane 9v pile 2000TL vereceğime, 5 tane 3.7v 18650 pile 2000TL vermeyi tercih ederim.
Çünkü bu resmini attığın 9v piller 600mAh gücünde. 18650 piller ise 2900mAh gücünde.
İşte ne kadar bilgi o kadar hizmet.Cihaz metal dedektörü.
Yazdığım gibi cihaz benim değil, ben de sadece fotoğrafı var, hiçbir bilgi yazılmamış sadece 9v yazıyor, seri mi, paralel mi, simetriğin ne olduğunu bile bilmiyorum zaten.
Bir 9v cihazı çalıştırıyor diğer 9v başka parçayı çalıştırıyor olabilir fakat bilmiyorum gene de.